Tehnički kutak > Tuning skutera
Motoforce Racing i ostali slicni na Yasuni city 16(Piaggio)?
Josip:
--- Citat: marin18 - 03 Lipanj, 2012, 22:57:04 ---sad mi nije jasno...https://www.scooter-attack.com/shop/#!/en/Gilera/Runner-50-2004-08-2005/Cylinders/70cc-Midrace/P1400188-Cylinder-Polini-Aluminium-70cc.html scooter attack kaze 10-11ks i da je najbolje koristiti 17,5 karb, pa to je onda ko neki malo jaci base?, scooter center kaze da vrti preko 11 000 ali ne pise jacina?
--- Kraj citata ---
uz taj cilindar ti vise pase yasuni r jer mu je ispuh na 185°, mozda bi se u praksi pokaza dobar i na vecim okretajima od tih 10700 kako pisu iz polini-ja
yasuni city 16 bi se bolje slaga s nekim "low" midrace cilindrom (motoforce racing, italkit, metrakit sp2...)
ne kazem da city 16 nebi funkcionira i s base kitom i to super, samo pricam o poklapanju powerbanda cilindra i spuha, i nacinu na kojem vozis, dal kruzas lagano s pola gasa ili ces stalno bit u ful gasu da ganjas rezonacu :icon_thumright:
marin18:
--- Citat: Josip - 04 Lipanj, 2012, 18:34:18 ---uz taj cilindar ti vise pase yasuni r jer mu je ispuh na 185°, mozda bi se u praksi pokaza dobar i na vecim okretajima od tih 10700 kako pisu iz polini-ja
yasuni city 16 bi se bolje slaga s nekim "low" midrace cilindrom (motoforce racing, italkit, metrakit sp2...)
ne kazem da city 16 nebi funkcionira i s base kitom i to super, samo pricam o poklapanju powerbanda cilindra i spuha, i nacinu na kojem vozis, dal kruzas lagano s pola gasa ili ces stalno bit u ful gasu da ganjas rezonacu :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
danco ili neko s foruma je napiso da mu city 16 ima najvise snage 11500 okretaja on vozi na italkitu...a i ja bi ovaj Polini Alu svrsto u slabiji mid, mislim da se ne razlikuju puno italkit i polini alu, jos cu malo vidit, al sve mi se cini da ce polini past :D
dino73n:
Baci ti jos jednom pogled i na ovaj kit!
Nije skup a kvalitet je provjeren,mozda nije kvalitetan kao polini ali sigurno je iznad motoforce-a,koristi isti klip karike i glavu kao racing verzija sto znaci da moze izdrzati puno vise okretaja.
https://www.scooter-attack.com/shop/#!/en/Gilera/Runner-SP-50-as-from-08-2005/Cylinders/70cc-Sport/S67414002-Cylinder-Stage6-Sport-Pro-MkII-70cc.html
marin18:
stvarno zvuci obecavajuce, znam da se nesto pricalo da je s.eban nikasil na stage6-u, ali ovo je nova stvar pa mislim da su to sklepali, koje marke klip ide s snjim i zar nebi s tim kitom trebo neki malo jaci spuh od city 16?
dino73n:
--- Citat: marin18 - 04 Lipanj, 2012, 21:04:12 ---stvarno zvuci obecavajuce, znam da se nesto pricalo da je s.eban nikasil na stage6-u, ali ovo je nova stvar pa mislim da su to sklepali, koje marke klip ide s snjim i zar nebi s tim kitom trebo neki malo jaci spuh od city 16?
--- Kraj citata ---
Jbg ovo je ipak sport verzija kita,nije nikako u midrace klasi i na sport pro je uvijek isao stage6pro auspuh a city 16 je jaci ili su rame uz rame pa bi to trebalo da radi OK. Opet cucemo sta iskusniji kazu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju