Tehnički kutak > Tuning skutera

Yasuni c16 city na Mhr replicu?

<< < (3/8) > >>

dhorvat:

--- Citat: ivanm - 01 Lipanj, 2012, 15:43:02 ---napisano je već gore..
city je pitomija verzija tog spuha, jači je od r-a a slabiji od carrera 16..

--- Kraj citata ---

Majke ti sad mi dođe da ja kupim tu kombinaciju MHR replica + C16 city  :toothy11:

Jel je to prejako za serijsku radilicu?  :icon_scratch:

dino73n:

--- Citat: dhorvat - 01 Lipanj, 2012, 15:45:34 ---Majke ti sad mi dođe da ja kupim tu kombinaciju MHR replica + C16 city  :toothy11:

Jel je to prejako za serijsku radilicu?  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Mozda bi potpuno nova drzala neko vrijeme al ipak sve sto vrtis preko 10k rpm trebalo bi vrtiti na nekoj jacoj.

dhorvat:

--- Citat: dino73n - 01 Lipanj, 2012, 16:05:13 ---Mozda bi potpuno nova drzala neko vrijeme al ipak sve sto vrtis preko 10k rpm trebalo bi vrtiti na nekoj jacoj.

--- Kraj citata ---

Ma imaš pravo, da mi netko kaže da mu je svejedno za novce i da mu složim nešto kaj bude dosta dugo išlo, ali da je zvjer odmah bi to stavio  :laughing7: Tu se na forumu prodaje nikad korištena HPC radilica od Malossija i to bi ukomponirao u ovaj setup

dino73n:

--- Citat: dhorvat - 01 Lipanj, 2012, 16:24:43 ---Ma imaš pravo, da mi netko kaže da mu je svejedno za novce i da mu složim nešto kaj bude dosta dugo išlo, ali da je zvjer odmah bi to stavio  :laughing7: Tu se na forumu prodaje nikad korištena HPC radilica od Malossija i to bi ukomponirao u ovaj setup

--- Kraj citata ---

Kakva bi to pila bila :)

I ja sam zelio Malossi HPC al nije bila dobavljiva,gdje god smo slali upit svi su odgovorili da je obustavljana proizvodnja za peugeot i da je ne isporucuju,na kraju sam se zadovoljio sa Stage6 HPC.

Kad slozis MHR repliku na City C16 i sve filo postelas onda stvarno ne mozes reci da to nije midrace. Ide ko metak a traje ko serijala  ;D

marin18:

--- Citat: dino73n - 01 Lipanj, 2012, 16:45:07 ---Kakva bi to pila bila :)

I ja sam zelio Malossi HPC al nije bila dobavljiva,gdje god smo slali upit svi su odgovorili da je obustavljana proizvodnja za peugeot i da je ne isporucuju,na kraju sam se zadovoljio sa Stage6 HPC.

Kad slozis MHR repliku na City C16 i sve filo postelas onda stvarno ne mozes reci da to nije midrace. Ide ko metak a traje ko serijala  ;D

--- Kraj citata ---
daj molim te koji midrace traje ko serijala?...ugl. skut je u potpunosti spreman za city 16, odluka je pala tema moze na spavanje   :joks:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju