Tehnički kutak > Tuning skutera

Yasuni c16 city na Mhr replicu?

(1/8) > >>

marin18:
Gledam da si ubodem neki novi spuh jer ce mi ovaj past negdje na cesti kakve je kvalitete...sad zanima me koliko je jak ovaj city i koliko bi ubio kit s njim...zelim da mi vozi jos 8-9 milja barem  :icon_thumright: setup je ovaj iz avatara

Miki-speedy:
Nece ubit replicu sigurno  :icon_thumright:

marin18:

--- Citat: Miki-speedy - 01 Lipanj, 2012, 13:41:01 ---Nece ubit replicu sigurno  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
znam i ja znam da ju nece ubit odmah...jer koliko me pamcenje sluzi taj city bi trebo bit negdje ko nardo, a narda su ljudi znali vozit na trofiju dosta dugo....sad ja bi htio da sam bar 8 milja miran...onda da promjenim klip karike i opet gas (dali je to moguce?)

Crazy Kuree:
Stage 6 od lima za oluke  :icon_biggrin: sa c16 city more preko 20.000km pod uvjetom da je sve poštelano i radi kako treba, na 15.000 bi otvorio i zamjenio karike iako vjerujem da ne bi bile potrošene

marin18:

--- Citat: Crazy Kuree - 01 Lipanj, 2012, 14:02:54 ---Stage 6 od lima za oluke  :icon_biggrin: sa c16 city more preko 20.000km pod uvjetom da je sve poštelano i radi kako treba, na 15.000 bi otvorio i zamjenio karike iako vjerujem da ne bi bile potrošene
--- Kraj citata ---
ako je tako ja ga uzimam bez razmisljanja...a stage6 je baja nad bajama, ugl. koda ga je ljepilo dijete s super bond ljepilom katastrofa vec mi je jednom puko po pol :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju