Općenito > Generalno o skuterima

šta kupiti???

<< < (8/11) > >>

dhorvat:

--- Citat: Miki-speedy - 03 Lipanj, 2012, 23:13:08 ---Polozaj sjedenja? Kocenje?oke malo losije nego na roxu al idalje odlicno i bolje nego na pia/gilera grupaciji,dalje agregat odlican
suvozac uziva,ne napreze se
To za vodu i ulje jest malo glupo,isto kao i zamjena termogrupe,svjecice,malo zivcira al idalje ga drzi na vrhu

--- Kraj citata ---

U svakom slučaju ima puno stvari koje treba uzeti u obzir, ali ja recimo imam jedan nenadj#bivi razlog zašto ne kupiti nešto što nije aerox a to je: Imam strah od toga da me netko na Aeroxu ne odere  :laughing7:

X-Thug:

--- Citat: Miki-speedy - 03 Lipanj, 2012, 23:13:08 ---Polozaj sjedenja? Kocenje?oke malo losije nego na roxu al idalje odlicno i bolje nego na pia/gilera grupaciji,dalje agregat odlican
suvozac uziva,ne napreze se
To za vodu i ulje jest malo glupo,isto kao i zamjena termogrupe,svjecice,malo zivcira al idalje ga drzi na vrhu

--- Kraj citata ---

ako ti je tlaka minjat svicicu, ulje i sve ostalo onda hodaj ili vozi bajk

uostalom nebi da to minjas svaki dan

tommy:
šta ti se sviđa to uzmi samo nemoj kineza i ne obaziri se na ove što hvale "svoga konja", a po ostalima skuterima seru i pričaju da nevaljaju samo zato što oni imaju neki drugi skuter. svaki skuter ima neke svoje prednosti i mane ali su oni skoro svi isti. (piaggio, minareli, morini, peugeot)

Grale:

--- Citat: dhorvat - 03 Lipanj, 2012, 23:06:09 ---Skidanje plastika za dodavanje ulja, pod sic stane samo integralna kaciga... To bi recimo mene odvuklo od kupnje.  :laughing7:

--- Kraj citata ---
samo integralna kaciga?kod kolko skutera pod sic ne stane ni jet,a kamoli integralna...
a ovo za ulje,je da je malo glupo,al je fkt tak teško skinut 2 sarafa svakih cca.1000 km?i jednom godišnje dok se antifriz mjenja?
također i ono za svjecicu,treba odvrnut saraf koji drži plastiku iznad akumulatora,zavuc ruku i zamjenit svjecicu...
jedino kaj zamjeram je stavljanje nekog auspuha koji nije org. kad novi sr ima neku sipku kaj viri dolje pa smeta pri montaži...
niti je rox loš,niti sr...samo ja glasam za sr-a,i svako ko kupuje nekaj,mora prvo isprobat par skutera pa vidjet kaj mu najbolje paše...

MIKSETA:
Malaguti F12 LC novija linija i kraj price  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju