Općenito > Generalno o skuterima
šta kupiti???
draž:
ovako ljudi,brat želi kupiti skuter od 50ccm,i on je zaljubljen u jet force,ali ja mu kažem da to i nije neki motor,osim ljepote...ja imam gileru pure jet,avion od motora.....ne zato što je moj,ali pravi je motor....bratu sam preporučio isto kao i moj,runner pure jet ili obični....ili staru apriliu sr50,piaggio nrg mc3,yamahu aerox....to su za mene motori,a ne peugeot.....e,sada me zanima vaše mišljenje....dali sam ja u pravu,ili brat koji želi jet force????
konig:
yamahu aerox nek uzme ako nema curu,jer ako bude morao curu vozit na onom sicu,brijem da neće biti sexa :icon_biggrin: ili neka uzme sr50 :icon_thumright:
Jet Force C-tech:
--- Citat: draž - 01 Lipanj, 2012, 00:21:28 ---ovako ljudi,brat želi kupiti skuter od 50ccm,i on je zaljubljen u jet force,ali ja mu kažem da to i nije neki motor,osim ljepote...ja imam gileru pure jet,avion od motora.....ne zato što je moj,ali pravi je motor....bratu sam preporučio isto kao i moj,runner pure jet ili obični....ili staru apriliu sr50,piaggio nrg mc3,yamahu aerox....to su za mene motori,a ne peugeot.....e,sada me zanima vaše mišljenje....dali sam ja u pravu,ili brat koji želi jet force????
--- Kraj citata ---
razumijem tvog brata :D
i ja sam se zaljubio u jetu radi ljepote...
a ti nemas blage veze o motorima cim pises da nije neki motor ;D
ako nemisli ic na neki tuning , zasto ne, udoban ,lijep ko lutka, ovijes dobar....
ako misli tunirat onda se ne isplati uzimat jer nema nekog izbora,a i sto ima skupo je...
kiki994:
odma na vxr-a :toothy9:
draž:
pa da,ako nećeš nabacit neki tuning onda se vozaš 60 na sat,a ako nabaciš neki spuh,rolne,kvačilo,bilo šta drugo,onda se počne kvariti....zato kažem da nije neki motor....meni je isto ljep,ali nije za tuning,više je za neke dedice koji će ga vozit gradom u blokadi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju