Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Aerox 2012

<< < (4/9) > >>

suman_aprilia:

--- Citat: chaja - 01 Lipanj, 2012, 15:44:14 ---ja sam nasao na piku od bicikla ovu lulicu,ali sad trazim nesto manju kao kod onog lika nezz kako se zove sto VXR-a drami onaj bijeli,onaku lulicu trazim..a mozes je naci u nekom trgovinama gdje ima oprema z bicikla,na nekim pijacama i tako tim mjestima

--- Kraj citata ---
ma ja ocu da bude kako treba neda mi se izmisljat distance i pm jer je meni vilica dublje u plastikama....na niti jednoj stranici (sc attack,sip,sc center)nigdje nema tih lulica sve su samo ravne...

anton55:
odličan rox samo oće li se prljati ove bijelče plastike di idu noge

suman_aprilia:

--- Citat: anton55 - 01 Lipanj, 2012, 16:20:48 ---odličan rox samo oće li se prljati ove bijelče plastike di idu noge

--- Kraj citata ---
prljat ce se manje nego seriske...lak je preko tako da se samo ocisti,opere...  :headbang:

chaja:

--- Citat: suman_aprilia - 01 Lipanj, 2012, 16:11:45 ---ma ja ocu da bude kako treba neda mi se izmisljat distance i pm jer je meni vilica dublje u plastikama....na niti jednoj stranici (sc attack,sip,sc center)nigdje nema tih lulica sve su samo ravne...

--- Kraj citata ---
ova moja lulica je sa bicikla i pricrvcena je za nosac koji je napravljen isto kao i onaj seriski (to ti moze neki tokar uraditi,a mene je kostalo 10KM ili ti ga 40 kuna )

--- Citat: anton55 - 01 Lipanj, 2012, 16:20:48 ---odličan rox samo oće li se prljati ove bijelče plastike di idu noge

--- Kraj citata ---
i ja sam mislio da ce to biti prljavo nenormalno,ali zaprepastio sam se kako se slabo prlja,do sad sam se izmucio sa crnim plastikama da odrzavam ciste,a bijele bez problema mogu odrzavat :D

suman_aprilia:

--- Citat: chaja - 01 Lipanj, 2012, 17:42:11 --- ova moja lulica je sa bicikla i pricrvcena je za nosac koji je napravljen isto kao i onaj seriski (to ti moze neki tokar uraditi,a mene je kostalo 10KM ili ti ga 40 kuna )
--- Kraj citata ---
meni je to sve suvisan posao i gubljenje vremena..40kn a orginal kako ocu je 100-150 tako da mi neigra ulogu 50-100kn

i ja sam mislio da ce to biti prljavo nenormalno,ali zaprepastio sam se kako se slabo prlja,do sad sam se izmucio sa crnim plastikama da odrzavam ciste,a bijele bez problema mogu odrzavat :D
[/quote]Naravno jer su seriske hrapave bez laka i sve ulazi u pore...cim je lak preko nema vise tih problema...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju