Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Aerox 2012
chaja:
hvala svima na lijepim komentarima :D
--- Citat: SrkiB94 - 31 Svibanj, 2012, 21:58:21 ---jebena ti ova kosilica svaka cast,posebno volan od bicikle <3
--- Kraj citata ---
kad se nema para za onu originalnu,sve se moze skontat i preradit :binkybaby:
--- Citat: zupa - 31 Svibanj, 2012, 21:31:39 ---lipo lipo,kako ide
--- Kraj citata ---
bude video uskoro kako ide,jer imo sam nekih problema i iso je maximalno 30,tusilo ga nenormalno..napravio sam 90% ima jos malo zafrkancije oko airboxa i kad napravim ide video ionako moram testirat krajnju :D
zupa:
hehe ok,moze :icon_thumright:
ivan_speedy:
Lijep rox :icon_thumright:
suman_aprilia:
--- Citat: chaja - 31 Svibanj, 2012, 14:50:36 ---evo kako izgleda aerox nakon hladne zime :D
http://www.youtube.com/watch?v=UNpbouUr1V0&feature=youtu.be
--- Kraj citata ---
Napokon neki antyFušŠ Rox....Ljepa kosilica!!! :icon_thumright: :icon_thumright:
I usput jel zna ko di se moze nabavit ova lulica volana ko sto ti imas na naprijed???Nema je niđee...
chaja:
--- Citat: suman_aprilia - 01 Lipanj, 2012, 12:17:35 ---Napokon neki antyFušŠ Rox....Ljepa kosilica!!! :icon_thumright: :icon_thumright:
I usput jel zna ko di se moze nabavit ova lulica volana ko sto ti imas na naprijed???Nema je niđee...
--- Kraj citata ---
ja sam nasao na piku od bicikla ovu lulicu,ali sad trazim nesto manju kao kod onog lika nezz kako se zove sto VXR-a drami onaj bijeli,onaku lulicu trazim..a mozes je naci u nekom trgovinama gdje ima oprema z bicikla,na nekim pijacama i tako tim mjestima
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju