Ostalo > Motocikli

Derbi Senda Baja 125.... 2011g

<< < (2/5) > >>

istipa622:

--- Citat: Groš - 01 Lipanj, 2012, 10:47:11 ---Skuter je skuter...ljepse je kad dodjes s tak nkj u drustvo nego s skuterom...ajde dok sam imal genericaa puno ljudi se divilo dizajnu skuta... Samoo 90 po ravnom?? To onda nkj ne sljaka... Ja preticem frenda na yamahi  xt 125 on se vozi 128, a meni na satu 105..xd... I mjerio sam gpsom jer ki je bilo sumnjivo tih 115...i ispalo je 102.6-8...

--- Kraj citata ---

haha točno ovakva situacija je bila kad sam imao tomos sm 125 f...još smo na tomosu bili dvoje xD
inaće prošlu nedjelju je bio jedan na grobniku se po stazi vozao sa Derbi DRD 125...vidilo se da nejde ko ostali ali gotovo da je držao koral sa ninjom 250....jedino ga je ninja na ravnici ostavljala ali kroz zavoje bi sve to nadoknadio.
staza na marofu bi bila puno primjerenija za njega  :)

Matija97:
odlican motor!tako nesto mi je san poslje skutera  :toothy12: sad jos stavit gore neki parmakit ili nesto i ici ce!!  :frajer:

Groš:
heh...drd je jaci nego baja...=) ide ko metak... a tomos mi je isto jako ljepi sm.. =) nema za 125 ccm kiteva..ima swap mašina od 200 ccm i 250 ccm =)...tak da bi uskoro mogla past mašina od 250 ccm...

Dino46:
meni je motoru izgled vrh, jedina mana mu je kaj se nitko ne moze voziti iza tebe zbog takvog sica  :(

Groš:
Po cemu si to zakljucio? Xd... Ja sam taj motor prvenstveno kupio da si mogu curu vozit...bez problema se voze dvoje i to ljepo udobno...mekano je sjedalo i oslonci za noge su ljepo postavljeni...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju