Ostalo > Motocikli

Derbi Senda Baja 125.... 2011g

(1/5) > >>

Groš:
Evo da predstavim svoj još jedan bike...
Supermoto =)
Dizajn mi presavaršen! Potrošnja vrlo malih 2.8- 3.2 litara.
Držanje ceste je više nego odlično!! Zavoji su mu omiljena stvar =)
Kočnice najbolje u klasi definitivno!!! Prednji disk 320 mm , stražnji 240 mm
Perfomanse se oke.. ide 110-115...po gpsu 102.8 km/h
Stavio sma na njega retrovizore KOSO , RENTHAL volan i ručke, led žmigavce.

Grale:
lijep je motor,vozil sam ga,doduše par krugova po maloj hakovoj stazi,al me se nije dojmil...jako je slab i mora se terat...al ne sjećam se da je pisalo baja,sad dal ima razlike između običnog sende i baje,to neznam... :dontknow:
al dobro od 125 sa kojih 10-11 ks nije ni za očekivat više...ali mi se upravljivost dojmila...
da sam ga na cesti probal malo bolje,možda bi mi se bolje svidjel,al ovak nije baš previše...

Groš:
Upravljivost i držanje ceste mu je savršeno! nema boljeg u klasi u tom segmentu sigurno. A snaga...125 ccm 4t nemožeš tu očekivat bacanje na zadnji..xd. Ide malo bolje od yamahe xtx 125..al kroz zavoje ide puno bolje.

steeef:
vozil sam ga ppo stazi i po cesti..držanje i upravljivost mu je dobra,skoro ko na pravom sm-u :P
ali mašinica je prepreslaba,momenta nema uopće,treba ga šaltat puno i držat stalno u višim okretajima inače je mrtav..s tim da sam ga ja po ravnici uspel maks 90 po čuki naterat..u usporedbi sa rs4 je osjetno slabiji i sporiji mada je i sam rs4 slabašan motorček..
definitivno bi uzel rađe skuter od 125cc nego ovak nekaj..

Groš:
Skuter je skuter...ljepse je kad dodjes s tak nkj u drustvo nego s skuterom...ajde dok sam imal genericaa puno ljudi se divilo dizajnu skuta... Samoo 90 po ravnom?? To onda nkj ne sljaka... Ja preticem frenda na yamahi  xt 125 on se vozi 128, a meni na satu 105..xd... I mjerio sam gpsom jer ki je bilo sumnjivo tih 115...i ispalo je 102.6-8...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju