Općenito > Generalno o skuterima
Luna 150 Attica sa naslovnice
eladio:
ma ja sam uvjek za suradnju , a kakva ce bit , bolje ikakva na obostrano zadovoljstvo , nego nikakva...
:happy8:
filiplatinovicz:
--- Citat: r.e.! - 02 Studeni, 2006, 19:15:53 ---Pa ovo je čisto solidno. A što se tiče testiranja možete dati skuter i na hard-test. Tu bi se i šira publika mogla uvjeriti u kvalitetu kineza koji, mislim da neću pretjerati, iz godine u godinu sve su bolji.
Jasno ne sada na neki nerazuman rok ali mislim da bi za jedanu stranicu poput naše i 5.000-10.000 kilometara bili sasvim dovoljno. To se može odraditi u periodu 2-5 mjeseci i mislim da bi se tako vidjela stvarna kvaliteta i pouzdanost.
Ja sam lani vozio Keeway Exceed 200 i na mene je ostavio čisto solidan dojam.
--- Kraj citata ---
Judo! :headbang:
r.e.!:
--- Citat: filiplatinovicz - 06 Studeni, 2006, 05:28:10 ---
--- Citat: r.e.! - 02 Studeni, 2006, 19:15:53 ---Pa ovo je čisto solidno. A što se tiče testiranja možete dati skuter i na hard-test. Tu bi se i šira publika mogla uvjeriti u kvalitetu kineza koji, mislim da neću pretjerati, iz godine u godinu sve su bolji.
Jasno ne sada na neki nerazuman rok ali mislim da bi za jedanu stranicu poput naše i 5.000-10.000 kilometara bili sasvim dovoljno. To se može odraditi u periodu 2-5 mjeseci i mislim da bi se tako vidjela stvarna kvaliteta i pouzdanost.
Ja sam lani vozio Keeway Exceed 200 i na mene je ostavio čisto solidan dojam.
--- Kraj citata ---
Judo! :headbang:
--- Kraj citata ---
:icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue:
filiplatinovicz:
Kako vespa, Kosooky??? :headbang:
mrcina:
imam ja jednu hard test i nakon toga ako nije bio lupan,padao i dr,50% popusta za testera a svi ostali 10% uz iskaznicu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju