Općenito > Generalno o skuterima
Luna 150 Attica sa naslovnice
Mr J:
eladio... dogovori s ljudima promociju skutera i da clanovi forma imaju popust barem 10% a ti bi trebao dobiti jedan na testiranje, barem na neke 3 godine :happy6: :happy6: :happy6:
Doomsday:
--- Citat: RK - 02 Studeni, 2006, 17:47:57 ---
--- Citat: Doomsday - 02 Studeni, 2006, 16:22:49 ---Ko će se okladit da će mu zadnja guma bit 110/80-16... :toothy3:
Mamicu im kinesku... :laughing7:
--- Kraj citata ---
zadnja guma je 120-80-16
--- Kraj citata ---
Hmm... interesantno, i inteligentno u isto vrijeme... :icon_biggrin:
Nemoj mislit da ja imam nešto protiv kineza ili njihovih skutera, koliko para toliko muzike...
Ja sam isto kupio kineza, i zadovoljan sam... skoro... :laughing7:
Reci mi molim te, dali je stražnja felga 2,5x16 ili neka druga dimenzija...?
I jesu li stražnji amortizeri praktički samo opruga, bez prigušenja...? Dobio sam provjerenu informaciju da na kineskom tržištu ima gomila proizvođača amortizera koji ih zbog cijene tako rade, bez ulja u ulošku, samo opruga sve radi...
Znam, nije fer da te ja sad pritiskam o proizvodu koji ćeš prodavat, ali, vjeruj mi, bolje da ljudi odmah znaju šta kupuju, tako se neće neugodno iznenadit posli... A i tih par slabih tačaka se može relativno lako ispravit naknadno, i još uvik vozit daleko povoljniji skuter nego šta je konkurencija... :icon_thumright:
RK:
ovu sam informaciju izvadio iz homologacije ostalo cu provjeriti.
RK:
--- Citat: Mr J - 02 Studeni, 2006, 18:05:39 ---eladio... dogovori s ljudima promociju skutera i da clanovi forma imaju popust barem 10% a ti bi trebao dobiti jedan na testiranje, barem na neke 3 godine :happy6: :happy6: :happy6:
--- Kraj citata ---
sve moze samo malo manje i krace
r.e.!:
Pa ovo je čisto solidno. A što se tiče testiranja možete dati skuter i na hard-test. Tu bi se i šira publika mogla uvjeriti u kvalitetu kineza koji, mislim da neću pretjerati, iz godine u godinu sve su bolji.
Jasno ne sada na neki nerazuman rok ali mislim da bi za jedanu stranicu poput naše i 5.000-10.000 kilometara bili sasvim dovoljno. To se može odraditi u periodu 2-5 mjeseci i mislim da bi se tako vidjela stvarna kvaliteta i pouzdanost.
Ja sam lani vozio Keeway Exceed 200 i na mene je ostavio čisto solidan dojam.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju