Tehnički kutak > Tuning skutera

Kako poboljšati ubrzanje?

<< < (7/7)

dhorvat:
Ko god ima midrace obavezno treba kut paljenja podesiti. Ja sam imao jedno vrijeme na Yasuni R-u i DR evolutionu i nitko nije kužio kak taj motor ide nijansicu bolje od svih drugih sa istim setupom  :laughing6:

dino73n:

--- Citat: dhorvat - 31 Svibanj, 2012, 22:52:04 ---Ko god ima midrace obavezno treba kut paljenja podesiti. Ja sam imao jedno vrijeme na Yasuni R-u i DR evolutionu i nitko nije kužio kak taj motor ide nijansicu bolje od svih drugih sa istim setupom  :laughing6:

--- Kraj citata ---

Pa na midrace-u je obavezno a na base-u pozeljno a ni na serijali sa jakim spuhom nije na odmet. :)

strikoo:
Dal da planiram na zx-r ili nema smisla da se zaj?
Je li potrebna još kakva preinaka?

Pale25:

--- Citat: maminjo - 30 Svibanj, 2012, 12:32:36 ---evo još jednog od onih kaj ima serijale idu po 90km/h :omfg:

--- Kraj citata ---

samo sam rekao koliko sat pokazuje, nisam mislio da toliko i ide. Ispričavam se

Raul:
Ja imam  sf2 zasad u djelovima  :icon_biggrin: tek kad sam kit stavio je iso kako se spada,pa karb, onda spuh, pa multivar, pa usis..naravno rolice i federi su se mjenjali kak sam dodavo tuning djelove. Jos sam htio stavit kvacilo struju ali stari se provozo kroz vinograd i ispala mu nekako gljiva, do doma je valjda pobro nekoliko kamencica i ode u k... ali za cudo seriski mi je iso brze i brze ubravo nego nova aprilia. Ako te kaj zanima od tuning djelova za sf2 lc javi se u inbox. :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju