Tehnički kutak > Tuning skutera
Kako poboljšati ubrzanje?
dino73n:
Mnogi mina i pjadjo tuneri sa svojim pilama su ostali daleko iza mog ljubimca.
Jedino je fazon sto za pia i mina grupaciju ima bolja ponuda djelova pa za male pare slozis slabiji midrace.
dhorvat:
--- Citat: dino73n - 30 Svibanj, 2012, 16:05:06 ---Mnogi mina i pjadjo tuneri sa svojim pilama su ostali daleko iza mog ljubimca.
Jedino je fazon sto za pia i mina grupaciju ima bolja ponuda djelova pa za male pare slozis slabiji midrace.
--- Kraj citata ---
MHR replica i Yasuni R? Aj stavi to na minarellija ili piaggia... :drunken_smilie: Pa AC minarelli te odere sa tim setupom :icon_tongue:
dino73n:
Vozio sam ja par godina DRevo i ZX i tad sam dero mnoge i oduvjek sam imao 19mm karburator iz malossi pakavonja i nikad nisam vozio na serijskom setupu struje,uvijek sam podesavao tacku paljenja u advance koliko moze da ne pokvari maks obrtaje.
Mnogo vaznije je nastelovat skuter nego placat skupe djelove.
Edit:
Imam druga,isti pezo kao moj MHR replika i polini for race,17,5 karb multivar i sva sića koja ide uz to.On sam sebi steluje,motor ide nije da ne ide al razlika spram mog ko da je duplo slabiji.
strikoo:
Baš ti je neki drug, nastelaj mu ga kako spada :frajer:
kako uopće prestelati paljenje? Koji je utjecaj na motor? Posljedice? Vrijedi li to raditi na 50cc?
dino73n:
--- Citat: strikoo - 31 Svibanj, 2012, 11:10:39 ---Baš ti je neki drug, nastelaj mu ga kako spada :frajer:
kako uopće prestelati paljenje? Koji je utjecaj na motor? Posljedice? Vrijedi li to raditi na 50cc?
--- Kraj citata ---
Prestelat paljenje na pezou se radi cisto hardverski,skines pumpu magnet namotaje i pickup i onda na pickupu proturpijas rupe tako da ga mozes zadignuti koliko ti blok dozvoljava i tim se pomjerio tacku paljenja za nekih 3 stepena u advance.
Probao sam i na 50ccm i ima efekta,bar u setupu sa 19mm ZX-om i multivarom. Vozio sam tako 50ccm jedno vrijeme dok sam bio u razmaku izmedju dva kita. imam snimak na youtube kako sam ga vozio na zadnjem.Vidi se da ima snage cim se mogao dignuti. To mi je bilo na mom starom SF-u.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju