Općenito > Maxiskuteri
Beverly 250 vs 250 i.e.
cosa_wp:
--- Citat: B.E.R.O. - 30 Svibanj, 2012, 14:44:58 ---To ti mislis!!!
;) :P :beah:
--- Kraj citata ---
kazem ti kad budes smio voziti po kiši zvrcni me do tad pali kosilicu i kreni na košnju, trava te čeka :toothy9: :toothy9: :toothy9:
B.E.R.O.:
--- Citat: cosa_wp - 30 Svibanj, 2012, 15:38:31 ---kazem ti kad budes smio voziti po kiši zvrcni me do tad pali kosilicu i kreni na košnju, trava te čeka :toothy9: :toothy9: :toothy9:
--- Kraj citata ---
Ja smijem voziti po kisi ali ne zelim,nemam potrebe se voziti po mokrom motorom!!!
Nisam lud i glup... za to postoje vozila koja ti ne znas kako se zovu a to su automobili!! :dontknow: :frajer:
Da ti objasnim sta je to,to ti je vozilo koje ima krov i kad sjednes u njemu i odes negdje dok pada kisa neces biti mokar.
Dosta sam kisnuo dok sam bio mladji na motoru,to mi sada ne treba!!!
:icon_thumright: ;D
cosa_wp:
--- Citat: B.E.R.O. - 30 Svibanj, 2012, 15:50:27 ---Ja smijem voziti po kisi ali ne zelim,nemam potrebe se voziti po mokrom motorom!!!
Nisam lud i glup... za to postoje vozila koja ti ne znas kako se zovu a to su automobili!! :dontknow: :frajer:
Da ti objasnim sta je to,to ti je vozilo koje ima krov i kad sjednes u njemu i odes negdje dok pada kisa neces biti mokar.
Dosta sam kisnuo dok sam bio mladji na motoru,to mi sada ne treba!!!
:icon_thumright: ;D
--- Kraj citata ---
imaš ljudi koji se zovu pičkice sad cu ti objasnit ko su oni zapravo nema potrebe znaš i sam
nemoj da se otopiš od šećera si mi! <3 pusa
uostalom kad imaš iznadprosječni IQ pa znaš da se vozilo s krovom zove automobil zašto se s tim vozilom ne uputiš na meet?
steeef:
decki,tema o hepeningu je koi red nize ;)
R@kija:
e koji vizit pase na beverly 400,jel pase sa 250 on ima veci?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju