Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Optimus Radio - DJ Dado & Ekipa  (Posjeta: 623 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline darkob06

• Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Piaggio NRG MC3 2002
  • Moja Kaciga: b-sQuare
Optimus Radio - DJ Dado & Ekipa
« : 28 Svibanj, 2012, 15:26:58 »

Nakon dugo vremena, Optimus Radio je ponovo "na nogama".

Nažalost, u zadnjih par tjedana imali smo problema sa hostingom (prebacivanje na novi panel) pa neko vrijeme nismo mogli puštati pjesme, ni mi, kao voditelji programa, ni Auto DJ.

No, nebitno to. Bitno je da smo ponovno aktivni, isto tako je redizajnirana stranica, kako bi se lakše "snašli" i kako bi bilo što "zanimljivija".

Isto tako vas pozivamo da nam se pridružite svake veceri u programu uzivo gdje mozete naruciti vase glazbene zelje, pozdraviti nekoga, ili nešto sasvim deseto.

Možete se družiti sa nama na chatu Optimus Radija (uskoro aktivno), razmijeniti mišljenja, glasati za hit tjedna na forumu (uskoro aktivno).

Još nešto o nama (citirano sa stranice):

"Optimus Radio namjenjen je svima koji vole dobar ritam i raznoliku vrstu glazbe.

Osim što se možete opustiti uz dobru glazbu, kod nas možete razmijeniti mišljenja i ideje te se družiti s nama na chat-u. Isto tako možete naručiti neku glazbenu želju te poruku, oživjeti neke stare uspomene ili jednostavno uživati zajedno s nama.

Trudimo se zadovoljiti sve ukuse, postepeno širiti spektar rada u vidu drugih vrsta glazbe, kontakta sa slušateljima i slično. Povećanje broja slušatelja bitno će utjecati na rad i razvoj Optimus Radija što znači da je svaki slušatelj bitan i da će se njegove primjedbe, pohvale i slično uzeti u obzir.

Propuste svodimo na minimum no ako se i dogode nemojte nam zamjeriti, jer tko radi taj i griješi. "

Posjetite nas na www.optimus-radio.com i uživajte.

I naravno, tko je u mogucnosti, neka prosiri link prijateljima, rodbini ... neka nas se cuje sto dalje :)

- Eto i moj radio kod vas došao, ako ima zainteresiranih neka dodju na radio. Uskoro će biti aktivan i chat. :)

Offline JogFromYamaha

• moderator
  • Tržnica : (+10)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • how you ride not what you ride
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varazdin
  • Moj Skuter: XEvo 400
  • Moja Kaciga: schuberth sr1
  • MojSpuh: original inox
Odg: Optimus Radio - DJ Dado & Ekipa