Tehnički kutak > Tuning skutera

tuning generica

<< < (4/7) > >>

roc:
Samo mi nije jasno koja je razlika u ispuhu ovom kineskom i leovince, pa na oko su isti?? Sta je ovaj kineski pregrađen iznutra,pa to valjad mogu nekako maknut? :dontknow: ???

animatrix:
auspuh za 2T motor mora biti pomno proracunat, svaki konus je na svome mjestu s razlogom dok taj sto si ti uzeo je vjerojatno zamjenski sminka auspuh koji nema veze s pravim rezo auspuhom.. ne isplati ga se rastavljati. ako uleti kakav TT sa foruma, uzmi njega, 3.5gr rolice, 804x17.5 remen, mozes federe kvacila mijenjati, a ja bih ti preporucio komplet kvacilo i zvono zamjeni sa minarelli 107mm, to se moze naci za cifru nesto vecu od cijene samih federa kvacila za to 112mm kvacilo, a opet ce bolje startati

danyq7:
Razlika je ogromna, da je to sve isto ne bi postojali auspusi koji koštaju preko 2000kn. Debljina i oblik grane ti diktiraju na kolko će okretaja rezonirat auspuh i kakve će performanse imat. To su sve razlike u milimetrima, ali se itekako osjete.
Kad sam ja na svoj generic poslje tog kromiranog kineskog auspuha stavio leo vince tt razlika je bila velika. Brže je dolazio do 50km/h, a poslje 60km/h je nastavio ubrzavat bar duplo bolje do 80 km/h nego šta je bio slučaj kod kineskog auspuha koji je već poslje 60 jedva nabiro brzinu. U brijeg sam isto dobio 5-10km/h.

roc:
Meni on super ubrzava do 50, a kad dode do 50 počne povlačiti kao lud do 70km/h pa mi nije jasno o čem pričate. kojeg si generiva imao? Ovaj moj je Roc

roc:
jel bi što pomoglo da maknem prigušivać s auspuha???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju