Tehnički kutak > Tuning skutera

X9 + serdarević

<< < (8/10) > >>

Jandro:

--- Citat: Aleksandar - 11 Svibanj, 2008, 20:32:26 ---3 slucaja 3 ista rezultata jebiga.. vidjet ce se kroz kilometre,polako. nisu decki s SS glupi jesu zatucani al nisu tak glupi ..  :laughing11:

btw meni deak dojadio vec. serijala majka momenta i okretaja ima kolko oces.. ko dedica.. tih a leti    :laughing11:

--- Kraj citata ---

neznam, skoro 20000km i ko novo
ja nikad nisam ćuo ni pročitao nigdje da su nekome ventili otišli ili glava se razjebala zbog auspuha
ja opet stojim do toga da će glavu i ventile razjebat loša smjesa i federi tvrđi prije nego auspuh

black-rox:

--- Citat: Jandro - 11 Svibanj, 2008, 20:43:02 ---
--- Citat: Aleksandar - 11 Svibanj, 2008, 20:32:26 ---3 slucaja 3 ista rezultata jebiga.. vidjet ce se kroz kilometre,polako. nisu decki s SS glupi jesu zatucani al nisu tak glupi ..  :laughing11:

btw meni deak dojadio vec. serijala majka momenta i okretaja ima kolko oces.. ko dedica.. tih a leti    :laughing11:

--- Kraj citata ---

neznam, skoro 20000km i ko novo
ja nikad nisam ćuo ni pročitao nigdje da su nekome ventili otišli ili glava se razjebala zbog auspuha
ja opet stojim do toga da će glavu i ventile razjebat loša smjesa i federi tvrđi prije nego auspuh

--- Kraj citata ---
Tako je Jandro :icon_thumright:

Aleksandar:
jebiga znam sta sam vidio i dozivio.. tak da neznam sta da ti kazem

Jandro:

--- Citat: Aleksandar - 11 Svibanj, 2008, 22:47:55 ---jebiga znam sta sam vidio i dozivio.. tak da neznam sta da ti kazem

--- Kraj citata ---

možda bi ti se to i sa seriskim desilo

nikad neznaš

black-rox:

--- Citat: Jandro - 11 Svibanj, 2008, 23:05:48 ---
--- Citat: Aleksandar - 11 Svibanj, 2008, 22:47:55 ---jebiga znam sta sam vidio i dozivio.. tak da neznam sta da ti kazem

--- Kraj citata ---

možda bi ti se to i sa seriskim desilo

nikad neznaš

--- Kraj citata ---
Prije će otić ventili od naše divne benzine nego od auspuha :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju