Tehnički kutak > Tuning skutera
X9 + serdarević
Jandro:
--- Citat: Aleksandar - 11 Svibanj, 2008, 20:32:26 ---3 slucaja 3 ista rezultata jebiga.. vidjet ce se kroz kilometre,polako. nisu decki s SS glupi jesu zatucani al nisu tak glupi .. :laughing11:
btw meni deak dojadio vec. serijala majka momenta i okretaja ima kolko oces.. ko dedica.. tih a leti :laughing11:
--- Kraj citata ---
neznam, skoro 20000km i ko novo
ja nikad nisam ćuo ni pročitao nigdje da su nekome ventili otišli ili glava se razjebala zbog auspuha
ja opet stojim do toga da će glavu i ventile razjebat loša smjesa i federi tvrđi prije nego auspuh
black-rox:
--- Citat: Jandro - 11 Svibanj, 2008, 20:43:02 ---
--- Citat: Aleksandar - 11 Svibanj, 2008, 20:32:26 ---3 slucaja 3 ista rezultata jebiga.. vidjet ce se kroz kilometre,polako. nisu decki s SS glupi jesu zatucani al nisu tak glupi .. :laughing11:
btw meni deak dojadio vec. serijala majka momenta i okretaja ima kolko oces.. ko dedica.. tih a leti :laughing11:
--- Kraj citata ---
neznam, skoro 20000km i ko novo
ja nikad nisam ćuo ni pročitao nigdje da su nekome ventili otišli ili glava se razjebala zbog auspuha
ja opet stojim do toga da će glavu i ventile razjebat loša smjesa i federi tvrđi prije nego auspuh
--- Kraj citata ---
Tako je Jandro :icon_thumright:
Aleksandar:
jebiga znam sta sam vidio i dozivio.. tak da neznam sta da ti kazem
Jandro:
--- Citat: Aleksandar - 11 Svibanj, 2008, 22:47:55 ---jebiga znam sta sam vidio i dozivio.. tak da neznam sta da ti kazem
--- Kraj citata ---
možda bi ti se to i sa seriskim desilo
nikad neznaš
black-rox:
--- Citat: Jandro - 11 Svibanj, 2008, 23:05:48 ---
--- Citat: Aleksandar - 11 Svibanj, 2008, 22:47:55 ---jebiga znam sta sam vidio i dozivio.. tak da neznam sta da ti kazem
--- Kraj citata ---
možda bi ti se to i sa seriskim desilo
nikad neznaš
--- Kraj citata ---
Prije će otić ventili od naše divne benzine nego od auspuha :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju