Tehnički kutak > Tuning skutera
X9 + serdarević
Aleksandar:
stari ovakav spuh vjeruj nije dobro rješenje,iako je on ljepo cuje i sve to :happy6: .. ako on ovako riga vatru onda ti je jasno da ces kroz par tisuca km morat na slaganje glave i slaganje ventila jer ce pocet pustat,motor ce trosit i nece vuc dobro :icon_thumright: eto samo da znas,jer meni je kroz 10.000 km glava pocela pustat kompresiju na mom 209 vxr ,a meni deak zatvoreniji neg tvoj serdarevic :icon_thumright:
takvi spuhovi brzo razjebu glavu ventile i ostalo,poremete povratne plinove itd..
za tehnicki mene pustili,malo zezali da je glasan al nista posebno.. vratili me jedino radi lampe štop svijetla.kupio na pumpi prek puta zamjenio i prolaz
black-rox:
--- Citat: Aleksandar - 11 Svibanj, 2008, 13:21:41 ---stari ovakav spuh vjeruj nije dobro rješenje,iako je on ljepo cuje i sve to :happy6: .. ako on ovako riga vatru onda ti je jasno da ces kroz par tisuca km morat na slaganje glave i slaganje ventila jer ce pocet pustat,motor ce trosit i nece vuc dobro :icon_thumright: eto samo da znas,jer meni je kroz 10.000 km glava pocela pustat kompresiju na mom 209 vxr ,a meni deak zatvoreniji neg tvoj serdarevic :icon_thumright:
takvi spuhovi brzo razjebu glavu ventile i ostalo,poremete povratne plinove itd..
za tehnicki mene pustili,malo zezali da je glasan al nista posebno.. vratili me jedino radi lampe štop svijetla.kupio na pumpi prek puta zamjenio i prolaz
--- Kraj citata ---
Ma neće mu niš biti,onda bi svaki motor na koji staviš otvoreni spuh riknul,a i ako mu bude šta pod garancijom je dvije godine,i ne mislim ga voziti 10000km :icon_thumright:
Aleksandar:
e vidis ja vxra imam 4 god i punooo više od 10.000 km s njim tak da znam sta govorim . ovo su sve home made spuhovi tak da..
svi koji su imali spuhove motori su poceli ic slabije bas radi drugih auspuha,kao i moj..vx vxr i slicni
uostalom rastavite motor za 9000-10.000km pa ic na mjerenje kompresije da vidite malo stanje :frajer:
Jandro:
--- Citat: Aleksandar - 11 Svibanj, 2008, 13:21:41 ---stari ovakav spuh vjeruj nije dobro rješenje,iako je on ljepo cuje i sve to :happy6: .. ako on ovako riga vatru onda ti je jasno da ces kroz par tisuca km morat na slaganje glave i slaganje ventila jer ce pocet pustat,motor ce trosit i nece vuc dobro :icon_thumright: eto samo da znas,jer meni je kroz 10.000 km glava pocela pustat kompresiju na mom 209 vxr ,a meni deak zatvoreniji neg tvoj serdarevic :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
nebih se uopće složio s tim
zbog auspuha skuteru nema bit šta, ovo šta po ss-u pričaju budu otišli ventili, glava, klip, ma joj, ajd jel se kome to desilo??
zašto bi se to desilo zbog auspuha???
ja na svom imam auspuh min. 18000km i sve ok, motor pali na zub, nedimi, netroši, neronda, glava i ventili u perfektnom stanju
broken ima ful ful otvoren auspuh, otvoreniji nego serdarević i to već dosta kilometara, ima sve od dijelova na skuteru i glava super, ventili dobri, ma sve novo ko iz dućana
prije je tebi glava otišla zbog tvrđih federa ventila i kilometara nego zbog auspuha
vjeruj mi, nemre ti to auspuh napravit
Aleksandar:
3 slucaja 3 ista rezultata jebiga.. vidjet ce se kroz kilometre,polako. nisu decki s SS glupi jesu zatucani al nisu tak glupi .. :laughing11:
btw meni deak dojadio vec. serijala majka momenta i okretaja ima kolko oces.. ko dedica.. tih a leti :laughing11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju