Općenito > Generalno o skuterima

stize nova pila

<< < (42/49) > >>

andy:

--- Citat: 3alfa3 - 24 Srpanj, 2008, 02:13:40 ---
--- Citat: majic_sk - 24 Srpanj, 2008, 01:50:50 ---
--- Citat: IKO - 22 Srpanj, 2008, 19:52:38 ---dobra šema za tablicu  :glasses9: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
moj patent :icon_biggrin: :icon_biggrin: :headbang:

--- Kraj citata ---

PaNtent  ;D

--- Kraj citata ---

:icon_scratch:
kaj nejde patent :laughing7:
Patent je isprava kojom se zaštićuje isključivo pravo iskorištavanja nekog izuma. Izum koji ima sve karakteristike patentibilnosti prolazi kroz proces prijave i priznanja patenta, te dobiva patentnu zaštitu :toothy11:

SlowRider:

--- Citat: andy - 24 Srpanj, 2008, 14:27:33 ---
--- Citat: 3alfa3 - 24 Srpanj, 2008, 02:13:40 ---
--- Citat: majic_sk - 24 Srpanj, 2008, 01:50:50 ---
--- Citat: IKO - 22 Srpanj, 2008, 19:52:38 ---dobra šema za tablicu  :glasses9: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
moj patent :icon_biggrin: :icon_biggrin: :headbang:

--- Kraj citata ---

PaNtent  ;D

--- Kraj citata ---

:icon_scratch:
kaj nejde patent :laughing7:
Patent je isprava kojom se zaštićuje isključivo pravo iskorištavanja nekog izuma. Izum koji ima sve karakteristike patentibilnosti prolazi kroz proces prijave i priznanja patenta, te dobiva patentnu zaštitu :toothy11:

--- Kraj citata ---

nisi skuzio...  :laughing1:

andy:
mislim da nisam :drunken_smilie:

Antares:

--- Citat: gigo_sf2 - 09 Srpanj, 2008, 23:53:28 ---
--- Citat: Antares - 09 Srpanj, 2008, 23:49:05 ---@dino:

uzeo sam isti skuter, ali bijeloga. Takoder cu maknut onaj dole blatobran, ali tablicu cu ostavit za sad di je...

Daj mi sam reci kak se drze ove naljepnice? Jel su ti se išta istrosile ili?

Takoder ako imas jos kakavih savjeta sto se tice odrzavanja ili bilo cega drugoga slobodno napiši

thnx

--- Kraj citata ---
novog???

struze li tebi ista kad kreces ubrdu??

--- Kraj citata ---

sry sto tek sad odgovaram, al pri put kad sam gledao nisam vidio da si me pitao :S.

Neznam kako mislis dal struze... zvuk je drugaciji i motor se ocito muci pa pretpostavljam da je to normalno?

@dino:

na onom videu, jesi li opocetka drzao gas do kraja?

Antares:
Dino evo samo sam se htio zahvaliti na ideji.

evo kako to izgleda kod mene (pant sam pofarbao u mat crnu, a u one rupe gore sam stavio nekakve crne spuzve jer mi je malo bilo bad pošto su se žice virile):

@gigo_sf2:

sto se tice onog zujanja, primjetio sam da kad prolazim na brdu kraj sparkiranih autiju, u tom trenutku jače zuji (valjda se zvuk odbija od autiju ili nesto...) pa vidi malo to... inace isto je i na ravnici, al malo manje primjetno pošto je ipak motor malo tiši

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju