Općenito > Generalno o skuterima
stize nova pila
dino_sk:
--- Citat: Antares - 09 Srpanj, 2008, 23:49:05 ---@dino:
uzeo sam isti skuter, ali bijeloga. Takoder cu maknut onaj dole blatobran, ali tablicu cu ostavit za sad di je...
Daj mi sam reci kak se drze ove naljepnice? Jel su ti se išta istrosile ili?
Takoder ako imas jos kakavih savjeta sto se tice odrzavanja ili bilo cega drugoga slobodno napiši
thnx
--- Kraj citata ---
naljepnice su ko iz trgovine , sto se tice samoga motora stvarno nemam na nista da se zalim , sam nek ima ulja i goriva i trajat ce do vijeka :toothy12: uz redovito servisiranje
@ gigo_sf2
i meni je nekad dok sam jos imao blokade na njemu znalo se nes cut kod dekla na uzbrdici al kad sam ih skinuo bas nista se necuje osim zvuka kako prede :icon_biggrin: :icon_biggrin:
IKO:
--- Citat: dino_sk - 08 Srpanj, 2008, 13:12:01 ---eo mali update dok se plastike jos cekaju
tablica je na undertailu ,stavljena je na obicni pant za vrata tak kad me murja zaustavi sam je rukom povucem prema dolje i nema kazne .....hehe
--- Kraj citata ---
dobra šema za tablicu :glasses9: :icon_thumright:
majic_sk:
--- Citat: IKO - 22 Srpanj, 2008, 19:52:38 ---
--- Citat: dino_sk - 08 Srpanj, 2008, 13:12:01 ---eo mali update dok se plastike jos cekaju
tablica je na undertailu ,stavljena je na obicni pant za vrata tak kad me murja zaustavi sam je rukom povucem prema dolje i nema kazne .....hehe
--- Kraj citata ---
dobra šema za tablicu :glasses9: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
moj patent :icon_biggrin: :icon_biggrin: :headbang:
3alfa3:
--- Citat: majic_sk - 24 Srpanj, 2008, 01:50:50 ---
--- Citat: IKO - 22 Srpanj, 2008, 19:52:38 ---dobra šema za tablicu :glasses9: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
PaNtent ;D
majic_sk:
--- Citat: 3alfa3 - 24 Srpanj, 2008, 02:13:40 ---
--- Citat: majic_sk - 24 Srpanj, 2008, 01:50:50 ---
--- Citat: IKO - 22 Srpanj, 2008, 19:52:38 ---dobra šema za tablicu :glasses9: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
PaNtent ;D
--- Kraj citata ---
:icon_biggrin: :) :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju