Općenito > Generalno o skuterima

stize nova pila

<< < (29/49) > >>

dino_sk:

--- Citat: Tommek - 06 Lipanj, 2008, 21:29:20 ---e ovaj kmh mi je bio tako odvratan.a bolje izgleda puno nowi...;)
preludo.ima da si zamjenim.

--- Kraj citata ---
hehe.......cjena ti je negje 200e (toliko su frendu rekli za apriliu on je htio sebi onaj s obrtaljkom stavit umjesto obicnog)

za te novce koje ces dat njima u piaggu radije dodas jos par eura i narucis koso digitalni  :icon_thumright: :icon_thumright:

dino_sk:
eo danas dobio od seke rukavice  :toothy12: :toothy12:

ko da je znala sta sam si mislio kupit  :toothy12:

hvala seki  :icon_thumright: :icon_thumright:

Tommek:
ma de trs.imam ja novi runner,model.tj 2007. i sam ocu promjeniti tu pozadinu pod obrtaljkom haha... ;D

dino_sk:
eo tuzna vijest da je moja pila imala ˝saobraćajku˝  ::) ::) :'(

dam braticu motor da ode po rucnik ,lijepo mu kazem nevozi brzo jer motor ide ko blesav
dobro dobro necu,reko ak padnes ti plaćas sve ,dobro moze dam mu motor i vraća se on zguljenog kuka i lakta

motor : vilica je dobila vuce u lijevo skoro na pola drzim smotan volan da ide ravno ,sve plastike + retrovizor i drzac ruku su dobile odnosno ogrebane su neke i napukle s lijeve strane
nesto vibrira dok vozim kod prednjeg dijela vjerovatno zbog vilice  :'( :'(

uglavnom sutra ga vozim na servis da vidim koliko ce kostat sve novo gore jer necu da plastike ostanu zguljene jer ipak nisam ja pao

starom nesmijem ni rec da sam mu dao motor i da je ovaj pao
 :nono: :nono: :sad3:

slike sutra jer mi je digitalac kod starog

baotian500:
jojjjj,tako je to kad dajes drugima motor,jos k tome,ti dao novi motor...pa ja ovaj svoj piaggio dam sam jednoj osobi da ga vozi,i to zato jer ta osoba ima rs125 pa ja vozim onda to :glasses9:  inace nikad nikome skuter u ruke jer sam tako imao vec jakooo puno pehova

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju