Općenito > Generalno o skuterima
stize nova pila
dino_sk:
jel zna neko mozda koje su tezine serijske rolice na runneru ??
3alfa3:
--- Citat: dino_sk - 05 Lipanj, 2008, 21:23:56 ---jel zna neko mozda koje su tezine serijske rolice na runneru ??
--- Kraj citata ---
Na NRG Poweru su 7.5g kad ima sve blokade. Ne vidim razlog zasto tako nebi bilo i na novom Runneru.
dino_sk:
--- Citat: 3alfa3 - 06 Lipanj, 2008, 02:31:57 ---
--- Citat: dino_sk - 05 Lipanj, 2008, 21:23:56 ---jel zna neko mozda koje su tezine serijske rolice na runneru ??
--- Kraj citata ---
Na NRG Poweru su 7.5g kad ima sve blokade. Ne vidim razlog zasto tako nebi bilo i na novom Runneru.
--- Kraj citata ---
aha pa i ja mislim da su iste tezine jer su iste masine
kupit cu rolice 6,1g
hvala 3alfa3 :icon_thumright: :icon_thumright:
ryder on the storm:
--- Citat: Rossi - 04 Svibanj, 2008, 19:14:55 ---
--- Citat: marko.p - 04 Svibanj, 2008, 14:00:32 ---kaj će ti obrtaljka na skuteru,to kao nije bezveze...runner je ružan do bola kraj derbija,a vozne osobine katastrofa za derbija
--- Kraj citata ---
znas ti onu poslovicu ...svaki cigan svog konja hvali....eh ti se mozes naci u toj poslovici samo procitaj svoje postove u ovoj temi i bice ti jasno...ni jedan ne valja skuter i svi su ruzni samo je tvoj Derbi Gp1 najbolji i najljepsi i sve naj....zajebi tu pricu.....nema ljutnje samo malo pretjerujes sa hvaljenjem onoga sto imas....od mene toliko...caos
--- Kraj citata ---
POTPIS U POTPUNOSTI, KAD SAM JA KUPvao scoot, open nije ni postojao, a na testu u moto pulsu, derbi gp1 racing je došo prvi,runner drugi, jetforce 3.,sr50r4.,nrg5. i firefox zadnji,nrg ima znatno slabije kočnice od runnera i derbija ,i ravnu podnicu što je i prednost i mana.... svako kupuje ono šta je njemu nabolje...
Tommek:
e ovaj kmh mi je bio tako odvratan.a bolje izgleda puno nowi...;)
preludo.ima da si zamjenim.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju