Tehnički kutak > Tuning skutera

NRG Power spuh

<< < (2/5) > >>

Armando:
ma nikako se ne može naštelat, probao sam centralne federe, i bijela, i žuta, i zelena, i ljubičasta, serijska, na kraju serijska najbolja jer je krajnja  bolja, ljubičasta bolja za startm šuštice isto, plave najtvrđe, crvene su sada gore, nekako su mi ok, bijele nikako.. taj laser x pro traže jako velike okretaje, a ovako ne daje ništa izgleda, neznam,a sa zx-om bi trebao dobit onda nešto? kakve bi onda bile performanse? i hvala na odgovorima dečki.. btw sada su roline gore 6.3

SPecial:

--- Citat: Armando - 21 Svibanj, 2012, 15:36:17 ---ma nikako se ne može naštelat, probao sam centralne federe, i bijela, i žuta, i zelena, i ljubičasta, serijska, na kraju serijska najbolja jer je krajnja  bolja, ljubičasta bolja za startm šuštice isto, plave najtvrđe, crvene su sada gore, nekako su mi ok, bijele nikako.. taj laser x pro traže jako velike okretaje, a ovako ne daje ništa izgleda, neznam,a sa zx-om bi trebao dobit onda nešto? kakve bi onda bile performanse? i hvala na odgovorima dečki.. btw sada su roline gore 6.3

--- Kraj citata ---

Sa ZXom ce se to dati postelati,za razliku od ovog govneta koje sada imas.

Nix666:
Imao je netko na forumu lasera, novog i isto je imao problema s njim
Ne znam kako ali otkrio je da je unutra, na spojevima konusa od varenje ili nečeg bilo zaštopano. Kao da im je var curio ili tako nešto

Armando:
ma nemam pojma, al jedno znam, da sam 2000kn dao cca, za dijelove i montiranje kod raznoraznih "majstora" i nisam dobio ništa, serijala mi je išao u brdo 64-65km/h po digitalnom, po ravnome navukao i 90, a sa svim ovim sada, i laserom u brdo 68-69, ravno 84-5 max, pa mi nije jasno da je razlika skoro ništa, a nema ni šuta ni ništa, htio sam zaobići kit, a izgleda da ovaj auspuh baš to traži, sada nemam za kit, niti ga planiram stavit, a osim što se laser dere ko blesav, mislio sam nešto drugo staviti, pa možda čak i serijalu pustit, jer sam lud od štelanja i zajebavanja s tim više!

zip.sp.tuning:
ja da sam ti bi mjenjao auspuh  :dontknow: , ili stavio neki kit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju