Tehnički kutak > Tuning skutera
NRG Power spuh
Armando:
Ovako zanima me, koja su vaša iskustva sa auspuhom na serijali za ovaj motor, šta se dobije sa njime i šta je najbolje? ja sam na svome mjenjao, stavio multivar 2000, lakše roline, dizna 64, red sponge, stage 6 kvačilo i zvono, i skuter ide kao serijala, možda 3-4 km/h bolje na uzbridici, ravnica isto, možda čak i sporije, auspuh je laser x pro, ne razumijem?! Hvala
dino73n:
Na sve to sto si nabrojao i najobicniji leovince ZX skuter ide ko raketa. Inace ubace se rolice od 6,3-6,5gr u multivar jer su 7,2gr koje dodju uz njeg malo preteske. Serijski centralni feder i gas. Inace ne poznajem ćud tog lasera i on bi se sigurno dao ustimat da ide.
Iwo SR Tuono:
--- Citat: dino73n - 21 Svibanj, 2012, 13:56:31 ---Na sve to sto si nabrojao i najobicniji leovince ZX skuter ide ko raketa. Inace ubace se rolice od 6,3-6,5gr u multivar jer su 7,2gr koje dodju uz njeg malo preteske. Serijski centralni feder i gas. Inace ne poznajem ćud tog lasera i on bi se sigurno dao ustimat da ide.
--- Kraj citata ---
powerband je visoko 9800-10200 i jako je kratak (400 rpm) i pada u rupe uzbrdo pogotovo na skuterima kojima je polutka jako nelinearna
3alfa3:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 21 Svibanj, 2012, 14:13:40 ---...pada u rupe uzbrdo pogotovo na skuterima kojima je polutka jako nelinearna
--- Kraj citata ---
na tom nrgu su polutke sasvim u redu
giannelli:
ja bi tu posumnja na blokadu u spuhu ili je prijenos rastelan.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju