Tehnički kutak > Tuning skutera
NRG Power spuh
dino73n:
Samo ti sebi nadji polovnoga ZX-a i ima da se prepadneš kada daš gas.
Evo ti snimak sto sam snimio prije jedno mjesec dana. Svi djelovi kao u tebe,centralni serijski i serijsko kvacilo.
Armando:
svaka čast majstore! baš mi je to trebalo, ako je to bez kita po ravnome, onda ja želim da tak bude, jer ovo je katastrofa, ali ja imam još red sponge, stage 6 kvačilo i zvono, znači sportsko, zanima me samo koje su ti roline i to je to, nabavljam zx-a :) hvala stari
dino73n:
--- Citat: Armando - 21 Svibanj, 2012, 18:28:51 ---svaka čast majstore! baš mi je to trebalo, ako je to bez kita po ravnome, onda ja želim da tak bude, jer ovo je katastrofa, ali ja imam još red sponge, stage 6 kvačilo i zvono, znači sportsko, zanima me samo koje su ti roline i to je to, nabavljam zx-a :) hvala stari
--- Kraj citata ---
Rolne su 6,5gr a vidi se na snimku da tamo negdje oko 95 promjeni zvuk kad izvuce variomat do kraja i da mu to odgovara sto znaci da su rolne mrvicu preteske.6,3gr bi bile idealne. I da to je bez kita na ravnom samo sam se skroz sagnut.Ali i kad se ispravim ide strasno dobro za serijalu sa auspuhom.
giannelli:
po meni bezveze si kupio taj kuplung i zvono, ukoliko nije tvoj standardni kuplung bio istrosen. jer sportski kuplung sluzi za finije stelanje starta kod jacih kiteva. jesi li probao sa standardnim kuplungom to postelat? po meni je to preprevise da starta na 7000okr.
probaj prvo nego sto nabavis drugi spuh stavit meksi centralni tipa malossi bjeli i mekse federe na kuplung. a role oko 5gr.
Iwo SR Tuono:
--- Citat: dino73n - 21 Svibanj, 2012, 20:47:36 ---Rolne su 6,5gr a vidi se na snimku da tamo negdje oko 95 promjeni zvuk kad izvuce variomat do kraja i da mu to odgovara sto znaci da su rolne mrvicu preteske.6,3gr bi bile idealne. I da to je bez kita na ravnom samo sam se skroz sagnut.Ali i kad se ispravim ide strasno dobro za serijalu sa auspuhom.
--- Kraj citata ---
tako je, no fakin vej da ide 100tku kad se sjedi uspravno ;D
dobro uštelan 50cc cilindar i rezospuh bi trebali navuć 90-95 po uricama na piaggiu, meni ovako identično diže superrace, doduše u početku je malo bolji al tu je negdje, samo je meni prijenos skroz loše uštiman i imam neki šugav remen (daJKo :toothy12: :toothy12: :toothy12:)
bravo dino
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju