Tehnički kutak > Tuning skutera

Prehlađeni Aerox ili...???

<< < (2/8) > >>

andy:
jel to na serijskom spuhu ili????
kolko imaš km sad na roxu???

to se i meni događalo isto al to ti je normalno, meni nakom 10 km vožnje znalo takve zvukove radit...al samo na serijskom spuhu, na zx-u sad je sve ok.. :icon_thumright:

marin:
sve je serijski još,imam 85% dijelova za složit skut ali nikak da upim ostatak i odem to složit,inače skut sad ima oko 5000 km.
šta se tiče svečke,sad sam je skinuo i bila je sva u komi,crna,masna,čađava,to sam počistio i vratio je gore,upali skut,skinuo je opet nakon minute i opet je bila crna i masna,naravno ne ko prvi put kad sam je skinuo ali opet....e da i počeo je malo dimit nakon vraćanja svečke,šta se tiće filtera za zrak on je dost masan tj smrdi po bengi pa me interesira sa čime je to najbolje oprat.

Sad idem bacit test drive pa se javim sa rezultatom....

3alfa3:

--- Citat: marin - 03 Svibanj, 2008, 16:55:04 ---šta se tiće filtera za zrak on je dost masan tj smrdi po bengi pa me interesira sa čime je to najbolje oprat.

--- Kraj citata ---

Izgnjeci ga u benzinu

marin:
news flash;  išao sam napraviti đir od jedno 10 - 15 km i dobro sam ga zagrijao i kad sam stao tj došao na kvart i dalje kiše.

andy:

--- Citat: marin - 03 Svibanj, 2008, 17:25:25 ---news flash;  išao sam napraviti đir od jedno 10 - 15 km i dobro sam ga zagrijao i kad sam stao tj došao na kvart i dalje kiše.

--- Kraj citata ---

meni su rekli u servisu da je to normalno :dontknow:

ma stavi rezu gore i točka... :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju