Tehnički kutak > Tuning skutera

Prehlađeni Aerox ili...???

<< < (3/8) > >>

marin:
ma imam ja doma i kit,i novu frgu,i multivar,i novi remen i TOP-ov Nardo,ali čekam da kupim deltu,gljivu i radilicu pa da sve bude tuto kompleto jer baš neznam kak bi se nardo slagao sa serijskim setupom.

Inače razmišljao sam kaj bi bilo da sad samo stavim multivar gore,dal bi kaj dobio ili?

Hrga:
dobio bi, ali koji kit tocno imas?

marin:
malossi replica,ali kit neide gore sv dok ne pkupujem ostatak,sad sam mislio samo staviti multivar naravno ako se isplati samo njega stavljat na serialu tj zanima me kaj bi točno dobio?

Crazy Kuree:
kad imaš auspuh sportski dobješ bolje lineranije ubrzanje i nešto krajnje, a dobio bi i na serijali malo bi bolje vuko i ako ima rupu izgladila bi se. takav setup koji planiraš složit je ko u mene  :headbang: fino će ić

marin:
yeap praktički je isti setup,ali to će sve ići gore kad kupim radilicu i kuplung,a za to trenutno nemam para tj imam druge prioritete pa će morati za sad pričeka.

Znači za sad bi na serijalu mogao ići multivar i Nardo tj intereira me ako bi to išlo gora na kaj moram još pripazit dali stavit drugi remen,filter za zrak ili gljivu,koje rolice i sl.....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju