Tehnički kutak > Injection

Aprilia sr 50 problem

<< < (2/6) > >>

amirdjonlic:
sagni se i vidi ,tesko da moze klip udarit u svecicu,a mozes prosirit navoj pa stavljat od auta svecice
imas temu oko toga pa pogledaj

Tadr3:

--- Citat: Kralj1337 - 05 Lipanj, 2012, 00:46:47 ---ovako uzeo sam novi tps i opet puca iz auspuha
svijecica izgleda udara od klip jer kad je stavim i izvadim zazor se smanji na minimalno
izgleda da je majstor KRETEN sjebao navoj od svjecice mislim da ide na stranu , jel moguce da zbog tog puca ? mislim pucalo je i prije tog i ako jeste kako da rijesim to :/

--- Kraj citata ---

jako tesko da lupa u glavu... jedino alo ti je stavio netko morini klip koji je špic, a ditech nije... al opet nemoze

http://medias.scooter-center.com/3BBA000171.jpg

Kralj1337:
klip mi je bio pukao po pola pa sam ga zamjenio isti sam uzeo kao sto je i bio na motoru , cilindar nisam imao potrebe da mjenjam , ali ne znam zasto se onda smanjuje zazor cim zavrnem svjecicu..... :/ i na stranu mi ide sjebao se navoj mislim .... kako to mogu da rijesim i da mogu opet stavljati normalno svjecicu , a da ne ide u stranu ?

Grale:
ili drugu glavu,ili nek ti tokar proširi navoj,pa koristi druge svjećice

Tadr3:

--- Citat: Grale - 05 Lipanj, 2012, 13:35:34 ---ili drugu glavu,ili nek ti tokar proširi navoj,pa koristi druge svjećice

--- Kraj citata ---

imam ja negdje glacu za ditecha u vikendici mislim, a u zg tu imam malossi sport glavu za ditecha

EPIC: u tom je i fora, ak je navoj na koso mozda sarafis prema navoju i zato se stisne i spiga

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju