Tehnički kutak > Tuning skutera
malossi sport 70...turpijanje cilindra?? pomoc!!!! :/
Tomi_ZG:
--- Citat: BrZi_46 - 19 Svibanj, 2012, 15:27:49 ---ak se praf napravi kak treba nebu nis stetno...ima na forumu par ljudi kaj zna napravit jebeno...forumas tommek-172 on je radio 186 na sr-u...brijem da se forumas zove nareks..il tak slicno..(kaj mu je obradivo cilindar i blokove).nisam ziher.
--- Kraj citata ---
Al nezna to svako u tome i je problem,a koliko sam shvatio on bi ful preradio cilindar,a onda to zahtjeva i veći karb,jači spuh,itd. jer onda to nije više base cilindar (ak se ful poturpija),vidio sam par takvih cilindara i to je skroz druga priča naspram standardnog.
BrZi_46:
--- Citat: Tomi_ZG - 19 Svibanj, 2012, 15:33:11 ---Al nezna to svako u tome i je problem,a koliko sam shvatio on bi ful preradio cilindar,a onda to zahtjeva i veći karb,jači spuh,itd. jer onda to nije više base cilindar (ak se ful poturpija),vidio sam par takvih cilindara i to je skroz druga priča naspram standardnog.
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
u pravu si...zato se da nekom KO ZNA NAPRAVIT...i kaj je vec to brdo puta radio..a ne nekom ko je dva puta to iso delat...
ima na forumu par ljudi koji znaju fkt...
Crazy Kuree:
također ne vrijedi radit ako se i blokovi ne urade, i zavisi šta se uradi ne smanjuje se bitno trajnost (dizanje timminga za mm- base auspuh, širenje ispuha, obrađivanje kanala), jedino ako ćeš squish imat mali onda voli klip puknit bar ovaj od malossi sporta tamo kod prozora i naravno ako su extremne prerade za midrace ili čak race onda je jako smanjena trajnost sukladno obrtajima i temperaturi
danc00:
Najprije bi trebalo poturpijat blokove prema cilindru...onda krenut na cilindar, jer turpijat cilindar a ostavit blokove nema smisla... Fino poturpijat blokove i usis, onda ići na poliranje ispuha te usisnih kanala i skroz pobrusit srh i ostale gluposti. A štelat tajminge ostavit nekome ko se zbilja kuži...makar na BASE gusu je dosta i ovo troje.
markoroxy:
aham oke hvala puno :)) poturpijat cu sve i cilindar i blokove :DDDD
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju