Tehnički kutak > Tuning skutera

malossi sport 70...turpijanje cilindra?? pomoc!!!! :/

(1/3) > >>

markoroxy:
bok...zanima me dali mi se isplati sam turpijat sve kanale na cilindru ili odnijet nekom strucnjaku da to napravi i kolko bi me kostalo...i dali ce bit efekta od sirenja svih kanala...(ispuha,usisa) pomoc molim...hvala :DDD

suman_aprilia:
Naravno da ce bit efekta samo sto taj efekt sto je veci to ce ti kit manje trajat...Po meni najdalje sto treba ic je prva specijala i mozda malo poredit usis i ispuh...

markoroxy:
aham...ok ali dali da sam sirim ispu i usis kanale ili da odnesem npr nekom tokaru ili slicno kolko bi me izaslo to??? cuo sam ako malo krivo porsirim ispuh da cilindar mogu bacit :OOOO

dino73n:
Samo ti to ugradi na skuter tako kako jeste i vozi. Do igranje sa kanalima je za strucnjake iz te oblasti a ne za tinejdzere.A i dobici nisu toliko veliki koliko mozes stete napraviti.

BrZi_46:
ak se praf napravi kak treba nebu nis stetno...ima na forumu par ljudi kaj zna napravit jebeno...forumas tommek-172 on je radio 186 na sr-u...brijem da se forumas zove nareks..il tak slicno..(kaj mu je obradivo cilindar i blokove).nisam ziher.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju