Općenito > Propisi
A ili?
ChRiStIaN:
Ak je nedavno polozio A onda ima 2 godine zabranu voznje motora jaceg od 25kw! Nema veze kaj ima vec 5 godina B! Ak mu je datum polaganja kraj stambilja od A kategorije mlađi od 2 godine to ti je problem!
igor.sb:
--- Citat: Goran - 03 Svibanj, 2008, 12:02:30 ---igor sb!!!kad ćeš ići polagati za B kategoriju dobit ćeš probnu vozačku na 2 godine jer ćeš polagati po novom zakonu!!!!!!!!!!samo da znaš što te čeka!!!!!!!!
--- Kraj citata ---
:nono: :nono:
po kojem novom zakonu, novom od sad(ako postoji koji?) ili onaj ''novi'' sto postoji vec 3-4god?
btw...sjecam se na ss-u je bila rasprava, i pola njih je popusilo tako, pola ne, a jos prije sam pricao sa auto skolom, i sa policijom, i fino mi je receno, ti spadas pod stare vozace, za tebe NOVI ZAKON ne vazi, jer si sudionik u prometu prije nego sto je novi zakon stupio na snagu bla bla...
mislim glupo bi bilo...imam A kat 5god, mogu voziti motor sa kubika koliko hocu i kad hocu, i sad nek sjednem u auto ogranicavaju me na vrijeme i na kubikazu...glupost
uostalom imam cisti primjer, frend polozio A kat iste god kad i ja, znaci prije 5 god, B kat. polozio prosle god na ljeto, i nema nikakvih ogranicenja, nikakva probna vozacka sve normalno kako i treba biti
mrcina:
--- Citat: KicHo7 - 03 Svibanj, 2008, 14:24:51 ---Ak je nedavno polozio A onda ima 2 godine zabranu voznje motora jaceg od 25kw! Nema veze kaj ima vec 5 godina B! Ak mu je datum polaganja kraj stambilja od A kategorije mlađi od 2 godine to ti je problem!
--- Kraj citata ---
nisi u pravu.
ako imaš B kategoriju koja je osnov osnova više od 5 godina a star si manje od 25 godina a položio si nedavno A1/A kategoriju onda ti se računa staž od dvije godine te se upisuje u vozačku ograničenje.
ako imaš B kategoriju duže od 5 god. a stariji si od 25 god. te si sad položio A1/A kategoriju onda ti neide pripravnički staž od 2 god. i neupisuje ti se ograničenje u vozačku.
metalac:
ja sam sa 14 položil za skuter i sa 18 sam išel polagati za B i A kategoriju, i odma su mi upisali A i A1 i nikad mi niko nije zbog toga sral makar sam vozil čopera 750ccm. tak da mi dvije godine niko nije sral za jačinu motora. ali su mi naplatili kaznu jedanput kad su me zaustavili s autom između 23-05. makar sam onda vec bil ''aktivan i uzoran sudionik u prometu'' vec 5 godina. A kad su me zaustavili sa skuterom poslje 23h mi nisu nikaj srali.
vpucko:
eo ja imam vozacku H kategoriju vec 6 godina pa isto sam pitao sad npr za motor, nema veze normalno dobivam a1
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju