Općenito > Propisi

A ili?

(1/6) > >>

Shiltac:
Frend kupio Suzuki GSX-R 600, 2004 godište. I reko da se ne zajebava sa murjom da ide radit vozački, ima 23 godine i B kategoriju od svoje 18-te. Došo u autoškolu sve se lijepo upisao da ide radit A i sve položi.. Dojde na murju po novu vozačku i sad ženska mu neće dat A nego samo A1. I sad se on svađa s njom, zove autoškolu i svašta.... I na kraju ženska pročita pravilnik i da mu A. Vozi se sve normalno i preko granice, nigdje problema. Kad jednom zaustavi ga murja i kaže da nema dobru bozačku, počnu ga jebat da on nema A i takva sranje, napišemu mu kaznu i PUSTI GA DALJE (nije ga pandur isključio), drugi dan ode on na murju i oni mu ta papir potrgaju i bace kao da ništ nije bilo! Nakon par dana ide tankat u sloveniju i po povratku na hrvatskoj strani ga sparkiraju desno traže vozačku seru nekaj jebu ga u zdrav mozak, isključuju ga iz prometa, jen drugi frend je došo po motor jer njemu više nisu dali vozit i napisali kaznu 500 kuna!

I kaj sad učinit? Neki kažu da smije vozit neki ne!

igor.sb:
on ima polozeno b znaci 5 god

tko tu kog j#be, on nije novi vozac, on je stari vozac, i koliko ja znam za njega ne vaze ove gluposti

isto tako ja imam A vec 5 god kad bi isao polagati B ja dobivam najnormalniju vozacku, nikakvu probnu 2god, od 23-05 i te gluposti za mene ne vaze

marko.p:
ja sam s 15 položio H kat,znaći moped,s 18 B kat i nikad me nije niko zezal za konje i posle 23 h,ja sam svima govorio da imam vozačkog iskustva i ništa,jednom mi je jedan srao samo za konje i na kraju pustio

Goran:
Nema uopće nikakve veze jeli mladi vozač po novom zakonu ili stari!!!Tvoj frend mora rješiti sa autoškolom i policijom problem A kategorije!!!Inače ako polažeš za A kategoriju onda automatski dobiješ i A1 i to sve piše na potvrdi koju ti instruktor odobri i s tom potvrdom ideš na policiju!!!možda tvom frendu instruktor na potvrdi nije zaokružio A kategoriju već samo A1-U TOME JE NASTAO PROBLEM!!!
igor sb!!!kad ćeš ići polagati za B kategoriju dobit ćeš probnu vozačku na 2 godine jer ćeš polagati po novom zakonu!!!!!!!!!!samo da znaš što te čeka!!!!!!!!

SlowRider:
Kako je mene hebala zenska u zdrav mozak kada me je uvjeravala i pokusavala naplatiti porez za skuter od 50ccm.....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju