Općenito > Maxiskuteri

Dilema: Kymco xciting 250 ili beverly 200/250

<< < (2/6) > >>

Milfhunter:
Da svakako bi dosao u obzir i nexus 250 samo nekako me odbija u toj cijeni kilometraza koja je svima blizu 30 000.Cuo sam da za te agregate to i nije puno uz redovito odrzavanje ali bi ipak neki sa manjom kilometrazom. Mozda sam dosadan sa tim xcitingom, ali ako mi netko moze dati iskreno misljenje bio bi zahvalan.  :icon_thumright:

Homer:
Mhm, ti želiš da ti netko kaže - UZMI GA!!!11  :icon_biggrin:

Ja bih radije Xcitinga. Veći, udobniji, više mjesta pod sicom. I htio sam ga kupiti, doduše 500ccm ali je u to vrijeme bilo teško naći dostupnog. Nije mi se išlo 400 km daleko samo da pogledam skut... I na kraju krajeva, pričalo se da je 250ccm pouzdaniji i puno manji potrošač. Sama mašina je poznata iz Grand Dinka i Bet and Win modela, nije nepoznanica. Proguglaj testove i reviewe, svi ga hvale. Ili: http://www.motori.hr/forum/index.php?topic=97888.0

Što se servisa tiče, ionako ne moraš u ovlašteni a to je sve više-manje ista stvar.

Maestral:
Ako si limitiranog budzeta jako bitna stvar je naknadna dobavljivost jeftinih (polovnih) rezervnih dijelova a tu Beverly nema premca jer dijelova ima na bacanje.
Motor je na Bevu nepoderiv ako se iole brines o njemu.

steeef:
na tvom mjestu nebi puno razmisljal i uzel bi ili beverlya ili nexusa 250..za 2200 evrica da se ubost i jedno i drugo i sa manjom kilometrazom od 30 tkm.
piaggiov agregat je provjeren i pouzdan i skoro svi proizvodjaci skutera danas voze te masine na svoim modelima maxi skutera..s tim da je mreza servisa i dostupnost dijelova veliki plus a i s obzirom na ostale proizvodjace zbog tolke rasprostranjenosti oni su i jeftiniji a polovnih dijelova ima vise nego za bilo koje druge proizvodjace.jos ak se ubode i.e. verzija masine onda je i potrosnja minimalna tj mizerna uz respektabilne performanse.
kvaliteta plastika i ostalih dijelova skutera je bolja nego na kymcu ko i sama masina i performanse.
osobno me ne brine prostor pod sjedalom i slicno na skuteru jer nejdem s njim po speceraj u ducan il slicno a za neka putovanja uvijek postoji solucija kofer,koi kod beverlya ima i straznji i jos 2 bocna za stavit.

Homer:
Dečki, sve je to vrlo subjektivno i slabo argumentirano. Možete jednostavno reći: ja više volim talijanske skutere, pa uzmi i ti jedan. Najbolji su. :headbang:

Upravo je kvaliteta plastike bila na ovom Kymcu hvaljena da je bolja nego na ijednom usporedivom talijanu. Što se mašine tiče - ako su dovoljno dobri za Hondu i BMW, ne treba se ni Piaggia bojati. MASTER je nepoderiv, jel to znači će se ovaj rastopiti? U par minuta guglanja i izvlačenja starih materijala iz sjećanja, osim osobne naklonosti nema nekih bitnih razloga zašto uzeti jednog ili drugog. Na kraju krajeva, to i jest najjači argument i u tom pogledu čoek pikira Xcitinga  :)

Moguća konkretna prednost Beva je to Kymco ima karburator, a ovaj IE. Daklem, potrošnja. Bev ima veće kotače, ali navodno da mu to i nije prednost izvan grada.

http://www.justgottascoot.com/xciting.htm#Review of the Kymco Xciting 250

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju