Općenito > Maxiskuteri

Dilema: Kymco xciting 250 ili beverly 200/250

<< < (3/6) > >>

steeef:
ne,to je moje mišljenje jer sam probal i jedan i drugi.isto tak je moje mišljenje da nebi uzel ni xciting ni beverlya ni nexusa da kupujem skuter.
i dalje stoji činjenica u vezi dostupnosti i cijeni dijelova ko i u razlicu snage agregata i performansama.

Maestral:

--- Citat: Homer - 18 Svibanj, 2012, 11:30:14 ---Dečki, sve je to vrlo subjektivno i slabo argumentirano. Možete jednostavno reći: ja više volim talijanske skutere, pa uzmi i ti jedan. Najbolji su. :headbang:

Upravo je kvaliteta plastike bila na ovom Kymcu hvaljena da je bolja nego na ijednom usporedivom talijanu. Što se mašine tiče - ako su dovoljno dobri za Hondu i BMW, ne treba se ni Piaggia bojati. MASTER je nepoderiv, jel to znači će se ovaj rastopiti? U par minuta guglanja i izvlačenja starih materijala iz sjećanja, osim osobne naklonosti nema nekih bitnih razloga zašto uzeti jednog ili drugog. Na kraju krajeva, to i jest najjači argument i u tom pogledu čoek pikira Xcitinga  :)

Moguća konkretna prednost Beva je to Kymco ima karburator, a ovaj IE. Daklem, potrošnja. Bev ima veće kotače, ali navodno da mu to i nije prednost izvan grada.

http://www.justgottascoot.com/xciting.htm#Review of the Kymco Xciting 250

--- Kraj citata ---

U ovakvim slucajevima prvo pomislim na popravke i dijelove a Leader i Quasar motore zna popraviti pola Zagreba uz polovne dijelove kojih ima svuda.
Nekako bi mi to bio prioritet da nemam love, tim vise ako su mi oba skuta tu negdje i mogu ih provariti.

Vece kotace ja preferiram na HR cestama ali stvar je izbora.

Pa nisu to tak losi argumenti ali glavno je da ne kupis skuter s kojim ces imati kiselu facu cim ga ujutro ugledas, kaj je je :)

Milfhunter:
Decki puno hvala na odgovorima. Skuzio sam da su i bev i xciting kad se zbroje minusi i plusevi tu negdje, ostalo je stvar ukusa i nekih detalja koje nude jedan i drugi. Npr kymco ima dosta mjesta ispod sica i sve je tapacirano ispod, ima uticnicu za punjac i svjetlo, dobar vizir, a ni zavrsna obrada nije toliko losa. Dok bev ima velike tockove, a i manji je i laksi za provlacenje u gradskoj guzvi. Agregati od 250 -tica su tu negdje ,dok bev 200 je malo slabiji i karb verzija ali zato i jeftiniji , evo nasao jednog 2003 sa 13000 prijedjenih i regan god dana za nekih 1700 eurica. Uglavnom otici cu isprobati i xcitinga i beva 200 pa cu vidjeti i odluciti se :icon_biggrin: , mislim da mi je to najpametnije.

steeef:
kolko sam videl po tehničkim specifikacijama xciting 250 je u rangu beverlya 200cc znči oba imaju po 15kw i 20nm okretnog momenta s tim da je beverly manji i lakši.
dok verzija 250 ima 16.3kw.

probaj obadva pa koi ti bolje sjedne tog uzmi
 :icon_thumright:

Milfhunter:
E da xciting ima i integralno kocenje. Ne mogu naci nigdje jel bev 200 ima isto integralno kocenje? Nekako mi sad ovaj bev 200 zaokupio razmisljanje. Em je manja rega, em su djelovi jeftini i nabavljivi na svakom koraku i jos k tome 500 eu jeftiniji. A i svi koji ga prodaju daju kufer, rega god dana, nove gume,a neki i jos jedan veliki vizir. Jedan ima i polini variomat a cijena oko 1700 eu.
E sad me zanima samo jos jedna stvar?  ;D Jeli bas jako osjetna razlika u voznji izmedju agregata 200 i 250 karb verzije? Vidim da po kw nije neka velika razlika.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju