milfhunter-u neznam jesi uzeo skuter ali ja bi ti htio malo reći o Kymcu. Vozim Xciting 250 i sve je to lijepo i krasno što su napisali tu za Talijane, ustvari puno je tu slicnosti,svaki skut ima prednosti i mana ja sam isto bio zagrijan za nexusa kad sam kupovao skut, ali ja sam skoro 2m visok i na talijanoma nisam imao gdje s nogama a i vizir na nexusu je premali tako da vjetar ubi...imam xcitinga već 4 godine i presao sam s njm preko 20 000 km i po moru i po slavoniji a najvise po zagrebu i po gradskim guzvama. kad sam ga vidio i probao ozeo sam ga odmah i išao sam u Split po njega. skuter uopće nije ružan kao što ga neki pljuju (kiselo lice i te fore) to što je on Made in Taiwan a ne Talijan uopće mi ni najmanje ne smeta ali definitivno najviše mjesta i za noge i udoban sic i veliki vizir znači nema puno vjetra u faci, ide tu negdje ko i sve 250 ccm meni po cajgeru ide oko 130-140km/h opet ovisi o puno toga sto su vec prije i naveli ali potrošnja je za litru veća zbog karbija, što se djelova tiće ok Talijani tu imaju prednost a i Italija je blizu za nuždu. ja uredno servisiram svog Kymca i nisam imao potrebe za nikakvim djelovima u ove 4 godine koliko ga imam znači nekažem da se nikad neće pokvariti ali dosad nisam imao nikakvih problema, kotači jesu manji od beva ali šta je s Nexusom i njegovim kotačima pa i na njemu su su manji od beva ali nevidim tu nekakvu manu Kymca jer je skuter preudoban i ima dosta prostora ispod sica a postoje i koferi za Kymco kao i za svaki skut, ja imam i dodatne bočne torbe tako da za more i duža putovanja imam dosta mjesta za stvari i u dvoje ide 10-15 km/h manje i to ti je to. nisam ovo napisao da blatim talijane nego da dočaram Kymco onima koje zanima. Talijana sam imao i vozio ali i po pričama koje sam vidio tu udobnost je puno lošija nego na Xcitingu pogotovo za duža putovanja, plastike na Xcitingu su iznimno kvalitetne i završna obrada je odlična tako da ona priča što je netko napisao "plastike loše" itd to ne pije vodu, neka si malo bolje prosurfaju i pogledaju testove i recenzije o Xcitingu pa neće pisati takve gluposti.