Sportski kutak > Sve vezano za stunt
Dajte neke smjernice kako dici skut na zadnji
StreetRunner:
--- Citat: Genesis051 - 07 Prosinac, 2006, 13:12:29 ---Sva sreća da nije stavio kacigu, kako bi ga cure mogle vidjet...
Sad smo, svi mi, stvarno imali i što vidjeti...
Rekao bi ,da je ostao ležat od srama... :laughing7:
Nije mi djelovao težak pad, ali mora da je imao ogrebotina na sve strane...
--- Kraj citata ---
Razbio se on pošteno(znam iz iskustva,kratka majica,gaće,bez kacige-imao sam priliku ovo lito osjetit kako je to,krpili su me misec i po dana nema di nisan ima zavoj,sve ogrebotine ali sam ih ima svugdi)
Tommek:
--- Citat: StreetRunner - 08 Prosinac, 2006, 15:19:12 ---
--- Citat: Genesis051 - 07 Prosinac, 2006, 13:12:29 ---Sva sreća da nije stavio kacigu, kako bi ga cure mogle vidjet...
Sad smo, svi mi, stvarno imali i što vidjeti...
Rekao bi ,da je ostao ležat od srama... :laughing7:
Nije mi djelovao težak pad, ali mora da je imao ogrebotina na sve strane...
--- Kraj citata ---
Razbio se on pošteno(znam iz iskustva,kratka majica,gaće,bez kacige-imao sam priliku ovo lito osjetit kako je to,krpili su me misec i po dana nema di nisan ima zavoj,sve ogrebotine ali sam ih ima svugdi)
--- Kraj citata ---
i jel ti ostalo što od onžiljaka???
StreetRunner:
Je jedan desno od pupka ali kažu mi oni da će to proć da namažem nekom kremom.
Ja sam klizio asfaltom desetak metara,ovaj što je pa sa crosera odman se zaustavio a ja sam klizio desetak metara tako da sam se cili ostruga
r.e.!:
Na zadnji ga ne trebam dizat. Na prednji ga dižem pomoću dizalice. Kada mijenjam gumu :laughing7:
Genesis051:
Tja... ta djeca !... :old:
Sve moraju saznat na teži način ::)
Kad se kaže dugi rukavi, duge hlače, kaciga, rukavice (ako već nije profi kombinezon), onda nitko (tj. premalo njih) sluša(ju).... :confused5: :hmh: :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju