Sportski kutak > Sve vezano za stunt

Dajte neke smjernice kako dici skut na zadnji

(1/11) > >>

Mr J:
Posto je ovaj podforum malo zapostavljen ajmo stunteri dajte malo instrukcija nama obicnim smrtnicima...  :help:

homer_simpson:
ja sam negjde pročitao, da moraš guzicu namjestit otprilike gdje je centar kotača, i u laganoj vožnji, povuč motor prema sevi i dat gas....

Meni je uspjelo samo par puta, jer ne povuče mi motor svaki put :icon_tongue:

Punisher:
Uspijevalo mi je prije ali ga nikad nisam dizao do kraja, tj odmah bi pustio gas jer nisam to nikad radio i ne bih se jos htio igrat sa ravnotezom. Vozim skut tek par mjeseci pa ne zelim nista pokusavati za svoje i skuterovo dobro. Mislim da imam jos premalo iskustvo za izvođenje takvih stvari. A sad kako sam mijenjao remen vidim da su mi opruge preslabe pa kvacilo hvata na manjim okretajima i nema pocetne velike snage da bi odvojio prednje kolo u zrak.

kirbi:

--- Citat: Mr J - 30 Listopad, 2006, 19:43:03 ---Posto je ovaj podforum malo zapostavljen ajmo stunteri dajte malo instrukcija nama obicnim smrtnicima...  :help:

--- Kraj citata ---

za dic motor na zadnji ti nije dovoljno samo nes procitat i to je to...PRAKSA PRAKSA PRAKSA I SAMO PRAKSA...nista vise od tog....no moras racunat da ak ces ic ucit da bez pada neces proc to ti je sigurno...ja sam se mucio da dignem motor u "vagu" kojih par mjeseci i naucio al ne bez pada...i sad bi za znao vozit da motor nije smece... :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Lovre:
gasom ga dižeš , a kočnicon ga vraćaš !
a sad na neki parking i vježbaj (ni slučajno bez kacige, jer će bit padova viruj mi :icon_biggrin:)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju