Sportski kutak > Sve vezano za stunt
Dajte neke smjernice kako dici skut na zadnji
Genesis051:
a kako izgleda skut kad padne... 2 opcije... pogrebeš sve odozgora i po boku (kad te prevagne) ili samo po boku... a da li postoji opcija i da se uravnoteži i da sam nastavi do prve prepreke (manje vjerovatno, ali ipak)
Uz sve to podrazumijevam poskidana oba retrovizora (da bar oni ne stradaju...)
Ili kupiti neki skut izraubani i izgrebeni (koga ti nije žao), pa mu urediti mašinu da izdrži te "vježbe" ...
Genesis051:
A uza sve to, strahovito pati prednji ovjes pri "ateriranju" na "normalnu" vožnju...
Genesis051:
Tc, tc, tc... ne slušajte baš previše starog jarca... ali i ja bi to (bio) probao da sam imao kapitala po onoj svojoj 2. opciji...kupiti drugi, pa s njim padati...
filiplatinovicz:
Bez muke nema nauke... Mene osobno stunt uopće ne privlači, ali mogu razumijeti one koje strahovito pali. Lijepo je savladati bilo koju vještinu. Pritom oprez... Kaciga, oprema obvezni... i malo po malo...
Tommek:
...sad se sjetih ;D
Prije kojih par mjeseci usred ljetnih dana 4 djevojke 20ak godina hodaju u bikiniu na Osječkoj kopiki i leek neki pametan fraer ide ga mal na zadnji ...I rokne ,njemu nie ništa ,skuter je mal razjebao...Cure crkavaju od smijeha , kao i ja...Leeek se ustane ,podigne motorič i bjež... :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju