Tehnički kutak > Garaža
Sachs eagle 125 swap to 170cm
Grale:
Danas se šarafilo malo :headbang:
Ušlajfani sicevi na glavi i ventili
Blok prerađen i izopran što najbolje što je moguće
Klip i cilindar gore
Glava gore, uštelani ventili
I na kraju poklopac glave gore, i na opštno iznenađenje, ne paše :toothy3:
Naime, tri šarafa pašu, a zadnji ne, vidi se da bi trebal sjest tu u ovu rupu lijevo.
Također ima lufta između glave i poklopca(vidi se na slici), a to nebu igralo jer bi bacal ulje van.
Tak da se treba nać neki kompromis :confused5:
steeef:
sreća pa takvih poklopaca ima na svakom čošku pa u jutro dok idem u pekaru,putem se možda popiknem u koju pa odma trk doma sastavit :headbang:
danc00:
Lijep tuning :icon_thumright: A tema ima uvod i zaplet i još nam fali rasplet i zaključak...
Kolko troši taj skuter na 100km :1think:
steeef:
obrisal sam par postova prepucavanja,u krajnjem slucaju nije fer prema pokretacu teme da se tema sje.
da,fuserski sam odradil sirenje bloka,prvo sama metoda bez otvaranja bloka jer spene ima svugdi a drugo jer nisam rub zagladil od frezanja..
nisam ga zagladil jer sam vise se obaziral na spenu i njeno uklanjanje nego na to da rub bude skroz gladak jer to ni nije bitno ni vizualno ni funkcijski.( ko voli more ga ispolirat da bude ko ogledalo)
na kraju je ispalo da je poklopac glave drugaciji na serijskoj glavi nego na ovoj aftermarket pa ne pase na istu..nadam se da se bude nest naslo polovno takvo da vlasnik bude sretan i zadovoljan s novom masinom..
zahvaljujem se sponzorima i svima vama u studiu i reziji.
zvonkec_92:
--- Citat: danc00 - 28 Veljača, 2013, 02:29:55 ---Lijep tuning :icon_thumright: A tema ima uvod i zaplet i još nam fali rasplet i zaključak...
Kolko troši taj skuter na 100km :1think:
--- Kraj citata ---
čekaj dok dođe poklopac glave, sa serijskim karbom i večom diznom nebi smio više od 3.5 L ..
steef ljepo od tebe da si priznao fuš, moglo se i bolje odradit alkaje tuje.. ovaj dihtung dole bi bilo dobro namazat diht masom pošto je to malo poguljeno, za svaki slučaj da ne izbije ulje..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju