Tehnički kutak > Garaža
Sachs eagle 125 swap to 170cm
steeef:
ma kaj,nisi trebal skidat masinu,to pravi majstori sve srede dok je sve na skuteru ;)
pazit na fazu kod sklapanja i da ne pukne uljna karika kod stavljanja klipa u cilindar,ak di zapne zovi :icon_thumright:
Grale:
Fino fino, sad bu to napokon išlo kak spada :icon_thumright:
--- Citat: steeef - 17 Veljača, 2013, 14:24:37 ---ak di zapne zovi :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Također, za popit i pojest sam uvijek tu :icon_biggrin:
zvonkec_92:
sad bus imal pravi skuter kak i ja, z vremenom zemes bregastu kakvu i ja imam, karb 26mm, variomat neki i vise ti nikaj netreba.. e da nemoj zaboravit diznu vecu kad bus to sklapal sve. ja u 26-ici imam 115 diznu, iz airboxa obavezno izvadi ono plasticno suzenje ako vec nisi, jer bu se samo gusil..
andrej.samoborec:
nemam nikakvu pregradu u boxu ,da moram stavit drugi karb jer membrana je gotova na ovome a nemogu nigdi nabavii 24 mm mebranu ,
sad samo hocu stavit to gore,remen promjeniti i onda dolazi na red karb i ostalo....
ma bude to vuklo ko mutavo s tim kotacicima :D :D
andrej.samoborec:
Evo par slika da vidite da ipak se radilo nesto :)
drugi tjedan ide masina k steeefu i u 3 mj ako zatopli budemo ga razradili polako ,prvo bude jednog tanka na mjestu potrosil,a ostale do 60 km-h i onda nakon 500 km bude gas do kraja.....dok sve to prilegne malo normalno.....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju