Tehnički kutak > Tuning skutera

Ditech 70 gljiva

<< < (4/6) > >>

darac_os:

--- Citat: Ruff Ryder - 16 Svibanj, 2012, 18:05:47 ---kompjutor kontrolira protok zraka i goriva.. na autu to cini preko lambda sonde...

--- Kraj citata ---

imam ja lambda sonde i DPF na Mazdi 6 j#bo ja onog tko izmisli to pun k**ra* elektronike da bi se stopalo svakih mjesec dana.. auto se kvari otkad je iz tvornice izasao.. j#bo ih ja u norme takve..

steeef:

--- Citat: amirdjonlic - 16 Svibanj, 2012, 18:14:19 ---barem kod 2t 50 ccm i.e masina nema kaj mjerit protok zraka  :dontknow:

--- Kraj citata ---

ma nemoj?a kak se onda korigira smjesa?
ima senzor u usisu.
lambda sondu imaju novije 4t i.e. mašine.

i da,ak staviš gljivu dobiješ veću potrošnju.
ak ju staviš na karb moraš stavit i veću diznu da bi smjesa bila optimalna inače je siromašna i dolazi do gušenja,pregrijavanja,rupe u klipu i cvikanja skutera.

ps...to autor teme,nemoj si to stavljat na skuter

Ruff Ryder:

--- Citat: steeef - 16 Svibanj, 2012, 18:28:08 ---ma nemoj?a kak se onda korigira smjesa?
ima senzor u usisu.
lambda sondu imaju novije 4t i.e. mašine.

i da,ak staviš gljivu dobiješ veću potrošnju.
ak ju staviš na karb moraš stavit i veću diznu da bi smjesa bila optimalna inače je siromašna i dolazi do gušenja,pregrijavanja,rupe u klipu i cvikanja skutera.

ps...to autor teme,nemoj si to stavljat na skuter

--- Kraj citata ---
hvala lijepa... ne moze vise zraka ulazit a gorivo ostat na istoj razini...

Iwo SR Tuono:
za sve vas, ditech kao ni purejet i ostale 2t mašine NEMA MAF senzor koji regulira protok zraka, ono žice koje idu u TPS su za kontrolu pozicije gasa, a 4 komada idu zato jer je dvotračni TPS što znači ako krepa jedna traka zboog mehaničkog oštećenja motor i dalje reagira na gas

ono kako ditech dodaje gorivo je isključivo temeljeno na poziciji senzora gasa i temperaturi motora. Trećeg NEMA.

steeef:
e jebeš onda ditecha,hahha
ima da cvika s gljivom ko veliki.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju