Tehnički kutak > Tuning skutera
Ditech 70 gljiva
Grale:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 17 Svibanj, 2012, 10:27:27 ---on već ima predefiniranu mapu ubrizgavanja koja prema poziciji gasa dozira gorivo, uglavnom u startu s običnim airboxom ta smjesa je već debelo bogata i svjećice budu crne pa se zato stavljaju protočniji filteri da se smjesa dovede u normalan omjer, sa gljivom sigurno neće zaribat zbog siromašne smjese, vozio sam i tako, jedino što je motor na malim režimima gasa mrtav i nema šuš kao s airboxom
--- Kraj citata ---
meni je sa serijski airboxom i serijskim filterom smjesa savršena,a i vjerojatno su mape rađene da bi davale idealnu smjesu sa serijskim filterom :dontknow:
steeef:
--- Citat: Grale - 17 Svibanj, 2012, 10:41:00 ---meni je sa serijski airboxom i serijskim filterom smjesa savršena,a i vjerojatno su mape rađene da bi davale idealnu smjesu sa serijskim filterom :dontknow:
--- Kraj citata ---
tocno,videl sam i na graletovom i na jos par zdravih ditecha.
ak na karbu treba 10 brojeva dizna veca da bude smjesa ok onda ni tu nemre bit dobra s gljivom,ak ima fiksnu mapu ubrizgavanja onda more bit samo siromasna.
Iwo SR Tuono:
--- Citat: Grale - 17 Svibanj, 2012, 10:41:00 ---meni je sa serijski airboxom i serijskim filterom smjesa savršena,a i vjerojatno su mape rađene da bi davale idealnu smjesu sa serijskim filterom :dontknow:
--- Kraj citata ---
Trebalo bi biti tako al desava se nekad da nije
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju