bit će kad ovo da svoje.
Kolika je potrosnja sa kitom i dellortom te serijskim airboxom? Koji su kitovi najtrajniji za puga?
Klipnjača ima lufta lijevo desno, ali gore dolje ne. Valja ili ne?
Oduvjek sam vozio pezoa na 19mm karb tako da ti ne znam reci kako trosi 17.5.Vozio sam jedno vrijeme i na serijski sa razbusenom diznom po sistemu od oka pa je i on gutao ko lud. Ovako sad moj setup gucne od 3,6l sto je minimum na otvorenom putu na 80km/h pa i do 6l kad je konstantno cjepanje pun gas po gradu i sa dvoje i na jednom tocku i sve te goriva zedne cake. Uglavnom mu je prosjek oko 4,7l mjesane voznje.Serijski airbox i redsponge.
Sto se tice dugotrajnosti kita tu je MHR replika nepobjediva,i Stage6 pro je isto kavlitetan ALU cilindar al to moras dosta vrtiti da ide kako treba.Kod ovih gus cilindara mozda Polini sport da je najjaci al sve se to svodi na isto uz kvalitetno ulje i kulturnu razradu i zagrijavanje prije pung gasa.
Ja sam svojom replikom presao vec preko 15000km i i sad je kao nova,kao da nije ni vozena.Prije jedno 3000 sam kupio i zamjenio klip i karike eto nako iz predostroznosti medjutim izvadio nov,stavio nov.Tragova trosenja nije bilo. Podmazujem motulom,prije sa scooter power a sad sa scooter expert.