Općenito > Retro-skuteri

Vespa PK 125s. BGracing

<< < (6/11) > >>

runn_it:
Vjerojatno i je u stanju u kakvom je. Znaci ipak ima i starijih vespi automatica.

oaf:

--- Citat: runn_it - 15 Svibanj, 2012, 23:31:44 ---Vjerojatno i je u stanju u kakvom je. Znaci ipak ima i starijih vespi automatica.

--- Kraj citata ---

aha ali samo PK modela . . .

PK model je smallframe model . . .manji je od standard vespe PX, LML . .da sad ne nabrajam.

pa ustvari te Vespe sutomatica su super . . .jedan lik je za nju naručil rolice i te stnice po narudzbi . . .i sve se da napraviti. Navodno dobro idu . . .ipak 10 hp na 85 kg . . nije loše za motor star 25 godina.

Ja sad gledam da ubodem jednu Pk50 . . .da cura može voziti . . .sa 3 ili 4 brzine . . .ili automatica ako naletim . . .jeftine su . . .jedino kaj su spore u pm . . .

andy:
Sviđa mi se jako :)

Sve mora bit čisto i to je to! S čim si lickao mašinu i da se sjaji tak ? Ivasol, a ? :)
 :headbang:

oaf:

--- Citat: andy - 15 Svibanj, 2012, 23:47:38 ---Sviđa mi se jako :)

Sve mora bit čisto i to je to! S čim si lickao mašinu i da se sjaji tak ? Ivasol, a ? :)
 :headbang:

--- Kraj citata ---

da . .prvo ivasol . . .pa isperi . . .pa ivasol . .pa isperi . . .i tako par puta.

Zatim drot kefa da malo maknem mrlje di je oksidiral aluminij . . .e onda ide jebada . ..vodobrusni i wd . . pošprical sve wd_om i laganini . . .sve dok nisam sve prešel kao na prvoj slici, da bude kao novo . . . .
polirao sam sa setom za poliranje . . .iz baumaxa za 70 kn . . .

Radim na vespi od prošle godine . .sad ima 9 mjeseci . . .i tak . . .zima vani . . .toplo u garaži, kuhano vino i laganini . . .a više uživancija . . .nego posao.

eh  . . .evo slika preko zime . .laganica . .piva . . .brijal sam da sam izoštril sliku . . .al eto nisam . .

vanjossi:
super su mi ove restauracije iz nule,odlična boja  :icon_thumright: :icon_thumright:

jedino neznam kakva je ta stara vespa vozio sam jako malo, probao sam novu, meni totalno nevozljivo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju