Općenito > Retro-skuteri
Vespa PK 125s. BGracing
oaf:
--- Citat: Grale - 15 Svibanj, 2012, 23:15:52 ---svaka čast,prejebena mi je vespa,ali boja je najbolji dio još :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
thxx . . .drago mi je da vam se sviđa boja . . nisam očekivao pozitivne reakcije.
ubiti boju ili vole ili mrze . . .dosta mi je ljudi prigovaralo zašto vespa nebi bila crvena . . .držao sam se tog Old racing stila . . .i evo ja sam zadovoljan . . .opet tu dolaze nalje . . .nakon bojanja sam dosta prigovora dobil na naljepnice . . .a opet . . da ne ponavljam koji stil kopiram . . .a i na kraju ukusi su čudna stvar.
runn_it:
Ima neko s mog faxa takvu sivu ali u malo losijem stanju, samo sad se ne mogu 100% sitit jeli nema noznu kocnicu ili nema ljevu stipu jer je automatic, iako deklo masine djeluje isto kao kod tvoje. Ugl 125 2t je i pretpostavljam da je za americko trziste jer malo baca na one stare hondine skutere i automatic je.
mali_becar:
jako lijepo :notworthy:
steeef:
--- Citat: oaf - 15 Svibanj, 2012, 23:15:47 ---od milja . . .štefek
--- Kraj citata ---
a milo moje :P
a naljepnice su ok samo ih ja nebi tolko stavil..bezobzira jel se furas ne neki stil il ne hehe
oaf:
--- Citat: runn_it - 15 Svibanj, 2012, 23:24:38 ---Ima neko s mog faxa takvu sivu ali u malo losijem stanju, samo sad se ne mogu 100% sitit jeli nema noznu kocnicu ili nema ljevu stipu jer je automatic, iako deklo masine djeluje isto kao kod tvoje. Ugl 125 2t je i pretpostavljam da je za americko trziste jer malo baca na one stare hondine skutere i automatic je.
--- Kraj citata ---
moguce je da se radi o PK125 xl ili xl2 . . .automatica . . .ona je više onako plastična, ubiti ista ko moja al je dodano dosta plastika . . .pa se čini drugčija.
te automatice su full rijetke . . .napravljene su u malo primjeraka . . .djelovi su skupi i nemoguče ih je za nabaviti.
još rijeđe su pk 50 automatica . . .skuter vespa . . .al doslovno.
ahhh . .nalje . . .to mi je fetiš. . .i auto mi je bil sav obljepljen pa su mi srali na tehničkom,
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju