Tehnički kutak > Tuning skutera

Veceras maloprije.. mrtav

<< < (3/11) > >>

Aleksandar:
a u slucaju recimo da je CDI izgorio,dešava se ista situacija ko i sad jel ,da je motor mrtav bez svijetala i svega ili samo nebi palio da je CDI otiso?

Aleksandar:
eo uglavnom motor je upalio
kako ni ja sam neznam
gledo sam sad po danu opet osigurace svi oke i lupim sic i ono nešto škljocne ko struja  ::)

dam konakt i cujem nesto pucketa i vidim osigurac otiso tam kod akumulatora. stavim novi i taj novi pregori cim se da kontakt.. i tako promjenim 4 il 5 osiguraca svih jačina svi izgore.. gledam po motoru sve žice okej sve zašarafljeno nigdje nema golih žica  :dontknow:

stavim zadji osigurac pa sta bude bude i ono motor upali tj ne pregori osigurac.. probam s evozit par minuta sve mi se cini ok.. osim kaj me brine da se to opet nedogodi u voznji al malo dalje od kuce.. nije mi jasno zasto su izgarali a sve žice izolirane

3alfa3:
Sigurno ti je negdje neki spoj los ili schlusira. SVE zice provjeri.

TheBili:
takva ista situacija je bila mom frendu na vx-u 200 osigraci su mu stalno pregarali....  da bi na kraju vidio da mu je neka zica dirala kostur da mu je otisla izolacija zice...  :icon_thumright:

Mr J:
pogledaj plasticne jackove, ako igdje ima malo crnoga znaci da je tu iskrilo!!!

Provjeri kablove komplet jer je moguce ono sto sam ti rekao da se 2 zice dodiruju uslijed ostecene izolacije...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju