jel neko imo slucaj sa tom radilcom da je imala spigan krak od variomata, prvo kaj je jedan dio polutke ostao neobrađen tj. izgleda kao da je polutka na stranu obrađivana ili da je izljev los pa je dio ostao crn a dio je "ispoliran"
magnet mi se cini da je radilica oke da ne baca, a ovaj krak od variomata ide skoro 2-3 mm u stranu jednu i nebi skuzio da nisam gledao kroz rupu od onog crijeva kaj vodi zrak u onu kutiju sa nepovratnim ventilom za ispusne plinove. i vidim variomat svako malo ide gore dole jos sam mislio da je multivar sjeb.
i danas nakon 30-40 km kaj sam napravio sa masinom idem vidit kak je prijenos i to dal di slini i vrtim radilicu i vidim da mi ventilvar baca i sfixiram u sredinu radilice lim sa bloka i radilica ide lijepo u osmicu kulturno baca..
inace je ugradnja bila besprijekorna a nisu mi bogami ni prvi sklopljeni blokovi. a sklopljena je bez cekica na toplo hladno..
tj. lezajevi na radilicu pa radilica sa lezajevima u blok, sve bez j****ti..
uzel sam u benconyu i dodje mi da im dignem ducan u zrak sad nije do jebenih 1000kn kaj sam bacio u vjetar, mislim je.. nego do tog kaj nemam jebenog vremena tolko radit i kaj sam sad sve slozil i reko nema da ga diram do jeseni dok ne roknem gore sporta 70 i amen narednih 20000 s njim.
radilica je bila 630 + 100kn goriva kaj sam zavozil do nje i kaj sam cijeli dan izgubil
lezajevi 200kn skf poliamid
simerinzi neznam mislim da su oba oko 50kn
i brtve za cilindar su neznam kolko mislim oko 100-150 kn one dvije gumice i ispod cilindra.
al nije da sam doma imal orginal radilicu jos oke al reko necu, stavit cu nekaj "jaceg" pa nek bude i za base da neotvaram blokove vise..
da rezimiramo: jel imao itko jos s tom radilicom tak nekaj slicnog ili sam fkt jebeni pehista od kad nedam buspicu u crkvi i neidem na misu i nesjetim se boga osim kad me nekaj razjebe.!
ono sa kutom paljenja znam i to sam rijesil bez kajle, magnet i sve je stezano pistolom nikakva sila puta krak metoda makar sam tak odpspanal xy radilica i nikad ni jedna se nije spigala. al ajde.
jel imam ikakve sanse da to ovi u benconyu refundiraju jer nije mi ni na kraj pameti da sam kupujem sve novo jer ode jos jedna placa na skuter ponovo... racune imam masina je cista ko suza jer nije napravila ni 30 km a radila je u leru nekih 5h taman da se uhoda lagano i kaj je najgore nit trese nekaj specijalno puno vise nego prije, a skut bas fino ide.. po powerovoj cukici na ravnici puni 100 bez j**** ti.