Tehnički kutak > Blokade

El. blokada speedfight 2

<< < (2/4) > >>

3alfa3:

--- Citat: Nikola46 - 17 Svibanj, 2012, 09:30:40 ---Sto bi se dogodilo da me zaustavi policija i zeli odvesti na teh pregled zbog mjerenja brzine, a ja nemogu tada upalit motor(upalim tu blokadu)?

--- Kraj citata ---

Desilo bi se isto kao da ti se to dogodi i na redovnom tehnickom pregledu - skuter bi se proglasio neispravnim

Nikola46:

--- Citat: JogFromYamaha - 17 Svibanj, 2012, 09:33:24 ---nisu ustelo blokadu zato se gasi ili imas krivi kondenzator

--- Kraj citata ---

Ma blokadu sam kupio gotovu, na njoj postoje 4 prekidaca cijim se kombiniranjem dobije jacina blokade i onda jos ima potenciometar za fino podesenje brzine!

strikoo:

--- Citat: Nikola46 - 17 Svibanj, 2012, 09:51:14 ---Ma blokadu sam kupio gotovu, na njoj postoje 4 prekidaca cijim se kombiniranjem dobije jacina blokade i onda jos ima potenciometar za fino podesenje brzine!

--- Kraj citata ---

ne valja ta. Vjerojatno imamo iste, ja ne mogu nastelati nikako na svom.
Ili ću kupiti bgm ili napraviti svoju kako spada.

cikakure:
Ja imam speedfight 2 ,skinuo sam blokadu na variometru i na auspuhu,ali ne znam kako da skinem el blokadu...Ako ima ko da zna ,hitno mi je potrebno...

JogFromYamaha:
sf2 nema elektricnu blokadu
osim ako ju nisi dodatno ugradio
a ako si ju ugradio onda ju i odstrani pa ces se vozit ko covjek

jedino sto ima je da sf ne vrti u obrtaje jer je cdi blokiran na odredenim obrtajima ali s orginalom jos uvjek 85 po satu ide
a ako ti je bas do obrtaja i tunanja onda kupi odblokirani cdi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju