Tehnički kutak > Blokade
El. blokada speedfight 2
Nikola46:
Imam el blokadu ali ju jos nisam stavio na skuter. Sljedeci tjedan moram na tehnicki, pa me zanima dali uopce ima smisla stavljat ju posto je na skuteru Dr. evo 70, veci usis, PHBG 19 i malossi E5 filter! Ima li sanse da blokada radi, tj. da skuter ne trokira!?
Gelipterina:
Ima
Mikac21:
--- Citat: Nikola46 - 11 Svibanj, 2012, 12:05:22 ---Imam el blokadu ali ju jos nisam stavio na skuter. Sljedeci tjedan moram na tehnicki, pa me zanima dali uopce ima smisla stavljat ju posto je na skuteru Dr. evo 70, veci usis, PHBG 19 i malossi E5 filter! Ima li sanse da blokada radi, tj. da skuter ne trokira!?
--- Kraj citata ---
jakoooo teško da ti neće trokirati,,,ja nisam uspio na svome sa malossi sportom i svime što imam narediti da mi netrokira,isto imam el.blokadu(limitron black)a imam 17.5karb,tebi će sa 19-icom pogotovo trokirat jer previše će goriva dobivati....jedino da sve na karbu promijeniš :icon_biggrin:mene je pito na tehničkom neki dan kad sam išo zaš mi trokira,reko neki dan je bio na servisu i majstor nije dobro karb naštelo :toothy12:
Nikola46:
Jucer sam stavio blokadu na skuter(sa potenciometrom) i kad ju upalim skuter se odmah ugasi! cuo sam da dosta ljudi ima problema sa SP2 el. blokadama tj da nemogu namjestit da motor radi u leru. Jel ima neko kakav svijet ili da jednostavno zaboravim blokadu?
I jos jedno pitanje! Sto bi se dogodilo da me zaustavi policija i zeli odvesti na teh pregled zbog mjerenja brzine, a ja nemogu tada upalit motor(upalim tu blokadu)?
JogFromYamaha:
nisu ustelo blokadu zato se gasi ili imas krivi kondenzator
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju