Tehnički kutak > Garaža

Peugeot Speedfight 2 2006 LC (5x :D )

<< < (6/51) > >>

ivan_speedy:

--- Citat: marin-w - 10 Svibanj, 2012, 18:20:34 ---Sta se tebi Bero dogodilo u zadnje vrijeme  ???  :dontknow:
Pa moramo ga malo zezat,a nisi ni ti bas bez grijeha :)

Nego vidim kupio si isti stop kao sta imam i ja. I super je  :icon_thumright:
Samo su ti zmgavci malo pretamni. Ja sam pofarbao sjenila izutra u crno a ostavio original poklopce pa bolje pase uz stop  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Da ok je stop,cak izgleda kvalitetnije od onog,drugog sta sam imao...
Pa to su takkvi poklopci nisam ih ja farbao,kupio sam takve  :dontknow:

marin-w:

--- Citat: ivan_speedy - 10 Svibanj, 2012, 18:45:21 ---Da ok je stop,cak izgleda kvalitetnije od onog,drugog sta sam imao...
Pa to su takkvi poklopci nisam ih ja farbao,kupio sam takve  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Stop je  :icon_thumright:
Ma znam da si kupio. Ja kazem da sam ja ostavio serijske poklopce a pofarbao ono sjenilo srebrno ispod i da onda bolje pase uz stop i nemas problema na tehnickom a opet su tamni  :icon_thumright:

ivan_speedy:

--- Citat: marin-w - 10 Svibanj, 2012, 18:52:38 ---Stop je  :icon_thumright:
Ma znam da si kupio. Ja kazem da sam ja ostavio serijske poklopce a pofarbao ono sjenilo srebrno ispod i da onda bolje pase uz stop i nemas problema na tehnickom a opet su tamni  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Iskreno meni je žao kaj sam uzeo te poklopce,nisu ni blizu ko orginal i uopce ne sjednu kak treba  :dontknow:
Da sam znao nebi ih ni kupovao  :icon_scratch:

Ivan_drifter:
pošto nisam vidio stop uzivo ! necu tvrdit,al meni se cini da je taj stop zadnja rupa od kvalitete i da vi samo hvalite svog konja!;
izgleda mi prejeftino s diodama vani, neznam mozda zabrijavam i ludim al meni se tako cini!!!,

kolko si dao??
i kolko je onaj stop?
javi mi!,
ja sebi moram uzimat!

ivan_speedy:

--- Citat: Ivan_drifter - 10 Svibanj, 2012, 23:11:43 ---pošto nisam vidio stop uzivo ! necu tvrdit,al meni se cini da je taj stop zadnja rupa od kvalitete i da vi samo hvalite svog konja!;
izgleda mi prejeftino s diodama vani, neznam mozda zabrijavam i ludim al meni se tako cini!!!,

kolko si dao??
i kolko je onaj stop?
javi mi!,
ja sebi moram uzimat!

--- Kraj citata ---
:laughing6: :laughing6:

Pa jel sam ti napisao da me izašo 200kn,točnije 210...
Kaj ja znam kolko je onaj,nemam pojma  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju